Aktiivi-ilmastointipalkki otsapinta-asennukseen CHH Halton

Kompakti koko tekee laitteesta ihanteellisen hotelleihin ja toimistoihin, niin uusiin rakennuksiin kuin saneerauksiin.

Halton
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Yrityksen perustaminen: 1969
Liiketoiminta-alue: Koko maailma
Henkilöstöä: ~1450
Tuotteet: Ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, ilmanvaihdon paloturvallisuus, keittiöiden ja laivakeittiöiden ilm
Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Tuotteen kuvaus

Aktiivi-ilmastointipalkki otsapinta-asennukseen CHH Halton

 • Alakatto- tai otsapinta-asennukseen suunniteltu yhdistetty jäähdytys-, lämmitys- ja tuloilmalaite.
 • Laite soveltuu erinomaisesti hotellihuoneisiin, joissa edellytetään hyvää termistä viihtyisyyttä ja hiljaisuutta. Laite soveltuu myös muihin rakennuksiin, joissa vaaditaan laadukasta sisäilmaa ja huonekohtaista säätömahdollisuutta.
 • Entistä paremmat elinkaariominaisuudet:
  • Energiatehokas ratkaisu, jossa ilma- ja vesivirta-arvot ovat alhaiset sekä viilennys- että lämmitystoiminnoissa.
  • Järjestelmää voidaan käyttää vapaiden energialähteiden ja lämpöpumppujen kanssa.
  • Edulliset ylläpitokustannukset yksinkertaisen ja hygieenisen toimintaperiaatteen ansiosta. Toimii kondensoimattomana kuivajärjestelmänä käyttäen mahdollisimman vähäistä määrää mekaanisia osia: ilman puhallinta, mekaanisia suodattimia, kondenssiveden keräysallasta ja poistoputkea.
 • Tilaaminen ja asennus tapahtuvat tehokkaasti:
 • Primaari-ilman tuloliitännän ja vesipuolen putkiliitäntöjen sijaintia voidaan muuttaa asennuspaikalla asennuskohteeseen sopiviksi.
 • Kompakti muotoilu sopii sekä remonttikohteisiin että uudisrakennuksiin. Pienin koko: 1000 mm (leveys) x 925 mm (pituus) x 250 mm (korkeus).

Tuotevaihtoehdot ja lisävarusteet

 • Yhdistetyllä jäähdytys- ja lämmityspatterilla varustettu malli
 • Vaihtoehtona erilaiset tuloilmasäleiköt
 • Integroidut säätöventtiilit ja toimilaitteet

Toiminta

Aktiivi-ilmastointipalkki otsapinta-asennukseen CHH Halton - 1

CHH on otsapinta-asennukseen tarkoitettu aktiivinen jäähdytyspalkki.

Primääri-ilma virtaa ensin jäähdytyspalkin tuloilmakammioon, josta se hajautuu palkin etupuolella olevien suuttimien ja tuloilmasäleikön kautta huonetilaan. Suuttimien tuloilmasuihkut indusoivat tehokkaasti mukaansa ympäröivää huoneilmaa ja saavat sen kiertämään alemman paluuilmasäleikön ja lämmönsiirtimen kautta, jolloin ilma joko jäähtyy tai lämpenee. Yhdistynyt ilmavirta suuntautuu kattopintaa pitkin.

Käytettävissä on kolme erilaista suutinkokoa, jotka mahdollistavat erilaisia tuloilman tilavuusvirtoja. Suuttimien levyjä voidaan vaihdella keskenään tilankäytön tai huonetilojen muuttuessa.

Vesipuolen jäähdytys- ja lämmitystehon säätäminen

Toimitukseen voi kuulua joko vakiosäätöventtiili tai yhdistelmäsäätöventtiili. Molemmissa säätöventtiileissä on terminen toimilaite ja venttiilien vesivirta määräytyy huoneen lämpötilan mukaan. Vakiosäätöventtiilin kvs-arvo on säädettävissä. Yhdistelmäsäätöventtiilissä veden nimellinen massavirta on säädettävissä. Venttiilin paine-ero voidaan mitata ja varmistaa, että paine-ero on riittävä (vähintään 16 kPa) halutun veden massavirran ja automaattisen tasapainotuksen saavuttamiseksi.Katso lisätietoja Asiakirjat osiosta.

Mitat

Aktiivi-ilmastointipalkki otsapinta-asennukseen CHH Halton - 2

Aktiivi-ilmastointipalkki otsapinta-asennukseen CHH Halton tekniset määrittelyt

Halton CHH on otsapinta-- ja alakattoasennukseen tarkoitettu aktiivinen jäähdytyspalkki, jossa on paluu- ja tuloilmasäleiköt.

Paluu- ja tuloilmasäleiköt ovat avattavissa ja irrotettavissa huoltoa varten. Paluuilmasäleikössä on 40 mm:n teleskooppiliitäntä. Tuloilmasäleikössä on 200 mm:n teleskooppliitäntä. Jäähdytyspalkin leveys on 1 mm, pituus 925 mm ja korkeus 250 mm. Tuloilmakanavan läpimitta on 125 mm.

Tulokanavaliitäntä on vaihdettavissa, ja se voidaan sijoittaa liitäntälaatikon oikealle tai vasemmalle puolelle tai sen keskelle.

Jäähdytyspalkin lämmönsiirrin suunnataan siten, että vesiliitännät voidaan sijoittaa joko palkin oikealle tai vasemmalle puolelle.

Kaikki putket on valmistettu kuparista ja liitäntäputkien seinämän paksuus on 0.9-1.0 mm. Lämmönsiirtimen lamellit on valmistettu alumiinista. Lämmönsiirrin on painekoestettu tehtaalla. Putkiston suurin käyttöpaine on 1,0 MPa.

Palkit toimitetaan muovilla suojattuna erillisessä muovipakkauksessa. Kanavaliitäntä ja putkenpäät on suljettu kuljetuksen aikana.

Jokainen palkki on tunnistettavissa itse palkkiin ja pakkaukseen merkitystä numerosarjasta.

 

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?