Fujitsu ASYG30-36LM 2,2kW-11,2kW Fujitsu

Fujitsu ASYG30-36LM suurtehoilmalämpöpumppu on suunniteltu vaativien hallien ja toimistojen lämmitykseen, viilennykseen sekä serveritilojen jäähdytykseen.

FG Finland
Yritys profiili: Jakelija
Päämaja: FI
Liiketoiminta-alue: Suomi
Yrityksen perustaminen: 2004
Brändi: Fujitsu
Tuotteet: -ilmalämpöpumppujen, -ilma-vesilämpöpumppujen, -jäähdytyslaitteiden maahantuonti
Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Tuotteen kuvaus

Fujitsu ASYG30-36LM 2,2kW-11,2kW

Fujitsu tuottaa lämpöä vielä -30˚C asteen pakkasessa. Fujitsun ylivoimainen suurten tilojen lämmitys tapahtuu normaalin ilmalämpöpumpun tapaan 16-30˚C asteikolla, mutta suuremmalla puhallusteholla. Halleissa ja varastorakennuksissa riittää yleensä matalampi lämpötila.  Ylläpitolämmityksellä +10˚C lämmityskustannukset laskevat jopa puoleen ja nykyisin kylmillään olevat hallit saavat aivan uusia käyttömahdollisuuksia.

Fujitsun suurteho ilmalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti myös vaativiin jäähdytyskohteisiin kuten serverihuoneet. Laitteet voidaan kytkeä erillisenä tai parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi kaksi laitetta voidaan yhdistää toisiinsa. Yhdistetyt laitteet vuorottelevat käyntijaksoja, tasoittavat tehopiikkejä ja toimivat toistensa varakoneena. Ongelmatilanteessa laitteisto lähettää hälytysviestin haluttuun osoitteeseen (lisälaite). Fujitsu on suunniteltu toimimaan jäähdytyksellä vielä -20˚C pakkasella.

Fujitsu ASYG30-36LM 2,2kW-11,2kW Fujitsu - 1

 

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?