• Pyörreilmavirtayksikkö alakatto-asennukseen CSW Halton
 • Pyörreilmavirtayksikkö alakatto-asennukseen CSW Halton
Prev Next
Pyörreilmavirtayksikkö alakatto-asennukseen CSW Halton

Pyörreilmavirtayksikkö on kätevä ilmastointilaite, joka puhaltaa ilman huonetilaan pyörresuihkutoiminnon avulla.

Halton
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Yrityksen perustaminen: 1969
Liiketoiminta-alue: Koko maailma
Henkilöstöä: ~1450
Tuotteet: Ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, ilmanvaihdon paloturvallisuus, keittiöiden ja laivakeittiöiden ilm
Kysy tuotteesta
Tuotteen kuvaus

Pyörreilmavirtayksikkö alakatto-asennukseen CSW Halton

 Pyörreilmavirtayksikkö on kätevä ilmastointilaite, joka puhaltaa ilman huonetilaan pyörresuihkutoiminnon avulla.

 • Yhdistetty jäähdytys-, lämmitys- ja tuloilmalaite alakattoasennukseen.
 • Erinomainen vaihtoehto kohteisiin, joissa vaaditaan laadukkaita sisäilmaolosuhteita ja huonekohtaista säätömahdollisuutta.
 • Tehokkaasti indusoivan pyörreilmasuihkun ansiosta ilman sekoittuminen on tehokasta ja ilmasuihkun nopeus vaimenee nopeasti.
 • Tuoteperhe sisältää seuraavat yksiköt: tuloilman hajotin, poistoilmalaite, muuttuvan ilmavirran pyörreilmavirtayksikkö ja muuttuvan ilmavirran poistoilmalaite. Ne kaikki sopivat ulkoasultaan saumattomasti yhteen pyörreilmavirtayksikön kanssa.
 • Ilman tilavuusvirtaa voidaan säätää usealla tavalla avaamalla tai sulkemalla suuttimia (yksiköissä on kahdet eri kokoa olevat suuttimet ja ne hajottavat ilman säteittäisesti 360°).
 • Suuttimien avaamiseen/sulkemiseen ei tarvita erikoistyökaluja.
 • Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi toimistotilat, maisemakonttorit, neuvotteluhuoneet, potilashuoneet, aulat, lepo- ja vetäytymishuoneet, joten yksikkö sopii erityisen hyvin toimistorakennusten sisäisiin alueisiin.
 • Moduulirakenne erikokoisille katoille: 600 x 600, 625 x 625 ja 675 x 675 mm.
 • Entistä paremmat elinkaariominaisuudet alhaisten ilma- ja vesivirta-arvojen ansiosta.
 • Joustava muunneltavuus mahdollistaa yksikön toiminnan sekä ilmanjaon nopean ja helpon mukauttamisen Halton Induction Control -nopeudensäätimellä tilojen ja tilankäytön muuttuessa.
 • Ilmavirran nopeus on säädettävissä paikallisesti Halton Induction Control -nopeudensäätimellä.

Mitat

Pyörreilmavirtayksikkö alakatto-asennukseen CSW Halton - 1
Pyörreilmavirtayksikkö alakatto-asennukseen CSW Halton - 2
Pyörreilmavirtayksikkö alakatto-asennukseen CSW Halton - 3
Pyörreilmavirtayksikkö alakatto-asennukseen CSW Halton - 4

Toiminta

Pyörreilmavirtayksikkö alakatto-asennukseen CSW Halton - 5

CSW-pyörreilmavirtayksikkö on suunniteltu asennettavaksi uppoasennuksena alakattoon.

Primääri-ilma virtaa ensin pyörreilmavirtayksikön tuloilmakammioon, josta se tuodaan pyörresuuttimien ja laitteen alaosassa olevien puhallusrakojen kautta huonetilaan. Kehämuodostelmaan sijoitetut suuttimet jakavat ilman kaikkiin suuntiin (360 astetta). Tuloilmasuihkut indusoivat tehokkaasti mukaansa ympäröivää huoneilmaa. Sekundääri-ilma virtaa lämmönsiirtimeen, jossa se jäähtyy tai lämpenee. Suuttimet, joiden läpi tuloilma puhalletaan huoneilmaan, saavat aikaan pyörrevirtauksen. Osa suuttimista on avattavia, mikä mahdollistaa ilmavirran säätämisen.

Pyörreilmavirtayksiköitä ja tehokkaasti indusoivia hajottimia voi käyttää vakioilmavirran ja muuttuvan ilmavirran sovelluksissa.

Muuttuvan ilmavirran käytössä ilmavirtoja hallitaan integroidun moottorikäyttöisen Halton Air Quality -säätöpellin avulla siten, että ilmanvaihdon perusteena on joko huoneen lämpötila tai CO2-määrä.  HAQ-pellin ohjaama tuloilma sekoitetaan induktioilmaan hyvin tehokkaasti.

Ilmanpoistoon voi käyttää myös CSW-yksikköä. CSW-poistoilmalaitteessa on integroidut ilmavirran säätöpellit. Ilmavirran voi säätää helposti myös myöhemmin. Sitä varten tarvitsee vain avata etulevy ja säätää pellin asentoa. Siihen voi myös yhdistää toimilaitteen, jolloin ilmavirtaa voi hallita jatkuvasti. Myös moottorikäyttöisen version asentaminen on mahdollista jälkikäteen.

Pyörreilmavirtayksikkö alakatto-asennukseen CSW Halton tekniset määrittelyt

Pyörreilmavirtayksikössä on integroitu, edessä olevan reikälevyn kautta kulkeva kiertoilmareitti. Huoneen sekundääri-ilmavirta (HVC) voidaan säätää käsin kolmeen eri asentoon ilman, että se vaikuttaa primääri-ilmavirtaan.

Pyörreilmavirtayksikön pääasiallista ilmavirtausta voidaan säätää avaamalla ja sulkemalla suuttimia.

Pyörreilmavirtayksikössä on vaihtoehtoina manuaalinen ilmavirran säätöpelti ja moottorikäyttöinen ilmavirran säätöpeltiyksikkö tuloilman lisäämiseen ilmasuuttimien lisäksi. Manuaalinen peltiyksikkö on helppo korvata moottorikäyttöisellä yksiköllä.

Ulkoilmavirran säädöllä ei ole vaikutusta patterin jäähdytystehoon. Pyörreilmavirtayksikössä, jossa on säädettävä ilmavirta, on vain yksi kanavaliitäntä.

Säädöt voi tehdä tuotteen avaamalla eikä sitä varten tarvitse irrottaa kattolevyjä tai ulkoisia puhdistusluukkuja.

Tuotteessa on vaihtoehto ilmanpoistolle ja siinä on joko manuaalinen tai moottorikäyttöinen ohjaus. Ilmavirtaa on helppo säätää eikä sitä varten tarvitse irrottaa kattolevyjä tai ulkoisia puhdistusluukkuja.

Yksikköä voi käyttää ilma-vesi-ilmastointiin ja koko huonetilan ilmastointiin. Pyörreilmavirtayksikön, tuloilmahajottimen ja poistoilmalaitteen ulkomuoto on yhtenäinen.

Etulevy voidaan avata huolto- ja puhdistustoimenpiteitä varten.

Ilma puhalletaan huonetilaan radiaalisesti kaikkiin suuntiin (360º). Pyörreilmavirtayksikössä on halkaisijaltaan 125 mm:n tuloilmakanava. Kotelo on valmistettu sinkitystä teräslevystä.

Kaikki näkyvät osat on maalattu valkoisiksi RAL 9010, 20% kiilto. Kaikki putket on valmistettu kuparista ja liitäntäputkien seinämän paksuus on 0,9 - 1,0 mm. Lamellit on valmistettu alumiinista. Kaikki liitokset on juotettu ja painekoestettu tehtaalla. Putkiston suurin käyttöpaine on 1,0 MPa. Pyörreilmavirtayksikössä on mittausyhde, jolla voi mitata ilmavirtaa.

Kukin pyörreilmavirtayksikkö toimitetaan muovilla suojattuna erillisissä muovipakkauksissa. Kanavaliitännän ja putkien päät on suljettu kuljetuksen ajaksi.

Kukin pyörreilmavirtayksikkö on yksilöllisesti tunnistettavissa sekä yksikköön että muovipakkaukseen merkityn sarjanumeron avulla.

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?