Tehokas ilmalämmitys korkeisiin tiloihin

12 kesä Seinäjoen uuden paloaseman kalusto- ja pesuhalleja lämmittävät NOZ-kiertoilmakoneet. Ne ovat suunnattavia ilmalämmittimiä, joiden avulla saadaan korkeiden tilojen lämpötilat tasattua tehokkaasti.

TAVOITTEENA ON TAATA HYVÄT TYÖSKENTELYOLOSUHTEET TILAAN KUIN TILAAN

4 kesä Medisiina D -rakennus on lääketieteen moderni työ- ja oppimisympäristö Turun Kupittaan alueella. Suomen Yliopistokiinteistöjen omistamassa kiinteistössä tulevat toimimaan muun muassa Turun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri. ItuGraf -kattosäteilyjärjestelmä tuo tiloihin miellyttävän tasaisen lämmityksen ja jäähdytyksen ilman vedon...

Caverion toteuttaa EPC-energiansäästöhankkeen Nordanstigin kunnan ja Nordanstig Bostäderin kanssa Ruotsissa

4 kesä Caverion on allekirjoittanut energiansäästöhankkeen (Energy Performance Contracting, EPC) Nordanstigin kunnan ja Nordanstig Bostäder AB:n kanssa Ruotsissa. Projektin keskeinen tavoite on lisätä merkittävästi energiatehokkuutta ja parantaa sisäilmaa modernisoimalla lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys-, sähköistys- ja automaatiojärjestelmät....

OLEMME FLÄKTGROUP FINLAND OY

15 touko Fläkt Woods Oy:n nimi on maanantaina 23.4.2018 muutettu kaupparekisteriin, ja yrityksemme uusi nimi on FläktGroup Finland Oy.
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?