ENERVENTIN ILMANVAIHTOLIIKETOIMINTA ZEHNDER GROUP AG:LLE

19 heinä Zehnder Group AG ostaa Enervent Oy:ltä sen ilmanvaihtoliiketoiminnan tuotemerkkeineen. Enerventin tuotemerkkejä ovat Enervent ja Exvent. Kauppaan kuuluvat lisäksi Enervent Oy:n tytäryritykset Norjassa (Exvent AS) ja Ruotsissa (Ventener AB). Henkilöstö ja johto siirtyy omistusmuutoksen mukana vanhoina työntekijöinä, ja jatkaa nykyisissä tehtävissään. Kaupan arvioidaan toteutuvan...

Vexve on aloittanut paikallisen tuotannon Venäjällä

19 heinä Maailman johtava kaukoenergiaventtiilien valmistaja Vexve Oy jatkaa kasvuaan kansainvälisillä markkinoilla. Vexve on aloittanut hitsattavien ja laipallisten teräspalloventtiilien valmistuksen Pietarissa vastatakseen paremmin paikallisten asiakkaidensa tarpeisiin ja vauhdittamaan markkina-alueen kasvutavoitteita.

Asiakkaat luottavat Vexven laatuun ja toimitusvarmuuteen

12 heinä Vexve on ansainnut asiakkaidensa ja yhteistyökumppaniensa luottamuksen lähes 60 vuoden toimintansa aikana. Vexve tunnetaan korkeasta laadusta, nopeista toimituksista, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta sekä teknisestä asiantuntemuksestaan. Yrityksen toimitusketju on optimoitu huippuunsa, ja sitä seurataan tarkasti asiakastyytyväisyyden sekä tuotantoon liittyvien mittareiden avulla....

Climecon: Vent.X-plugin on nyt osa MagiCADia

29 kesä Päätelaitteiden suunnittelu helpottuu nyt kertaheitolla, sillä LVI-ammattilaisten keskuudessa järjettömän suuren suosion saavuttanut suunnitteluohjelmien plugin-perheemme kattaa nyt myös Vent.X:n.
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?