23 tammi | Aeroventic
Caverionin tilinpäätöstiedote vuodelta 2017 julkistetaan 7.2.2018

Caverion Oyj:n tilinpäätöstiedote 2017 julkistetaan keskiviikkona 7.2.2018 noin kello 8.00 Suomen aikaa. Pörssitiedote ja esitysaineistot suomeksi ja englanniksi ovat tällöin saatavilla yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat.

Caverion Oyj:n tilinpäätöstiedote 2017 julkistetaan keskiviikkona 7.2.2018 noin kello 8.00 Suomen aikaa. Pörssitiedote ja esitysaineistot suomeksi ja englanniksi ovat tällöin saatavilla yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat.

Tiedotustilaisuus sijoittajille ja tiedotusvälineille 

Tilinpäätöstiedotteesta järjestetään englanninkielinen tiedotustilaisuus keskiviikkona 7.2.2018 klo 11.00 Hotelli Glo Kluuvissa, osoitteessa Kluuvikatu 4, 2. kerros, Helsinki. Tilaisuudessa esiintyvät toimitusjohtaja Ari Lehtoranta ja talousjohtaja Martti Ala-Härkönen. Tilaisuus on tarkoitettu sijoitusanalyytikoille, salkunhoitajille ja tiedotusvälineille.

Webcast

Tiedotustilaisuutta sekä johdon esityksiä voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä Caverionin kotisivuilla osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat. Suora lähetys alkaa klo 11.00. Tallenne on katsottavissa samassa osoitteessa noin klo 13.00.

Puhelinkonferenssi 

Tiedotustilaisuuteen voi osallistua myös puhelinkonferenssin kautta. Puhelinkonferenssiin osallistutaan soittamalla viimeistään viisi minuuttia ennen tilaisuuden alkua (klo 10.55) numeroon +358 (0)9 7479 0361. Osallistujia pyydetään antamaan tunnus “5038191 / Caverion”. Webcast-lähetyksen ja puhelinkonferenssin aikana kysymykset tulee esittää englanniksi.

Aikataulu eri aikavyöhykkeillä: 

  Tilinpäätöstiedotteen
julkistaminen
Tiedotustilaisuus,
puhelinkonferenssi ja
suora webcast-lähetys
Webcast-
 lähetyksen tallenne
saatavilla
EET (Helsinki)  08.00 11.00 13.00
CET (Pariisi, Tukholma)  07.00 10.00 12.00
GMT (Lontoo)  06.00 09.00 11.00
EST (New York)  01.00 04.00 06.00

 

Mikä on aeroventic?
  • Mikä on aeroventic?

    Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

  • Yrityksen käyntikortti

    Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

    Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

  • Tuotteiden virtuaaliesittely

    Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

  • Ajankohtaista, Tietokanava

    Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?