Valmistaja
FI
1969
Koko maailma
~1450
Ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, ilmanvaihdon paloturvallisuus, keittiöiden ja laivakeittiöiden ilm

Filmi

Lisätiedot Halton

HALTON LYHYESTI

Sisäympäristöt ovat Haltonin intohimo. Tarjoamme tuotteita, järjestelmiä ja palveluja miellyttäviin, energiatehokkaisiin ja turvallisiin ympäristöihin asiakkaille, jotka arvostavat ihmisten hyvinvointia. Halton on mukana tarpeiden kartoitusvaiheesta itse tuotteen tai palvelun käyttövaiheeseen asti ja keskittyy luomaan ihmisille positiivisia sisäympäristökokemuksia.

Halton lyhyesti

Halton Group on erikoistunut sisäilmasto- ja sisäympäristötuotteisiin, -palveluihin ja ratkaisuihin. Haltonin tavoitteena on luoda käyttäjilleen miellyttäviä ja turvallisia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita.

Halton toimittaa ratkaisuja kaupallisista ja julkisista kiinteistöistä terveydenhuoltoon ja laboratorioihin sekä ammattikeittiöihin ja ravintoloihin. Halton on myös yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista laivoihin ja öljynporauslautoille. Osaamis- ja tuotealueitamme ovat ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, paloturvallisuus, keittiöilmanvaihto, ilmanpuhdistus ja sisäympäristöjen hallinta.

Halton pähkinän kuoressa

 • Perustettu vuonna 1969, perustajana Seppo Halttunen ja omistajana Halttusen perhe
 • Hallituksen puheenjohtaja: Mika Halttunen
 • Halton Groupin toimitusjohtaja: Kai Konola
 • Liikevaihto: 200 miljoonaa euroa (2016)
 • Henkilöstö: 1450 (2016)
 • Toimialat: Sisäilmastotuotteet, -palvelut ja -ratkaisut, sisäympäristön hallinta.
 • Tuoteryhmät: Ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, ilmanvaihdon paloturvallisuus, keittiöiden ja laivakeittiöiden ilmanvaihto, hyttien ilmanvaihto, ilmansuodatus, keskuspölynpoistojärjestelmät. Tämän lisäksi Halton tarjoaa sisäympäristön hallintapalveluja.
 • Ratkaisut:
  • kaupalliset ja julkiset rakennukset, mukaan lukien toimistot, terveydenhuollon tilat ja laboratoriot
  • julkiset tilat, kuten hotellit, lentokentät, konserttisalit ja areenat
  • kaupalliset keittiöt ja ravintolat
  • laivanrakennusteollisuus, öljy- ja kaasuteollisuus, energiateollisuus ja laivastot.
 • Maantieteellinen kattavuus: Halton toimii 30 maassa. Sen pääkonttori on Suomessa. Tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Unkarissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Kiinassa ja Malesiassa. Lisenssivalmistusta Haltonilla on Etelä-Afrikassa, Meksikossa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa. Tutkimus- ja tuotekehitystyön tilat ovat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Malesiassa ja Suomessa.

Business areas

Halton's aim is to create comfortable and safe indoor environments that have an energy-efficient and sustainable life cycle. Halton solutions range from public and commercial buildings to health care facilities, commercial kitchen and restaurant applications. Halton is also one of the most recognized indoor climate solution providers for marine and offshore applications.

Business areas

Halton Group consists of three business areas, which are responsible for their global strategy and development, and for their business including sales:

 • Halton offers indoor climate products and solutions for public and commercial buildings, with particular expertise in solutions for offices, hotels, health care and laboratories as well as public venues. We use our expertise to meet each customer's requirements, and to provide indoor environments that are healthy, comfortable, productive and energy-efficient throughout their life cycle.   Product and system expertise cover air diffusion, chilled beams, air flow management, ventilation fire safety, air filtration and indoor environmental management services. The leader of this business area is Tarja Takki. 
   
 • Halton Foodservice specialises in indoor climate solutions for commercial kitchens and restaurants. Our expertise, flexibility and proprietary technology enable us to create memorable customer experiences and pleasant working environments, which increase the profitability and productivity of food service operations around the world. The leader of this business area is Georges Gaspar. 
   
 • Halton Marine offers the latest technology for cabin and galley ventilation, fire safety, airflow management and air distribution systems. We are one of the world's leading suppliers of HVAC for marine, and focus on solutions that provide the highest standards of safety and comfort aboard cruise ships, navy and offshore installations.  The leader of this business area is Tommi Rantanen.   

Tuotteet Halton

Toteutukset Halton

Yhteystiedot Halton

Osoite
Yhteystiedot
www.halton.com +358 (0)20 792 200
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?