CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon

CleanMaster®-huuvat on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin ammattikeittiöiden vaatimuksiin hygienian ja käytettävyyden osalta.

Climecon
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Yrityksen perustaminen: 1984
Liiketoiminta-alue: Koko maailma
Brändi: CliMix, OptiFlow
Tuotteet: Tulo- ja poistoilmahajottajat, Ammattikeittiön ilmanvaihto, Katokset ja lumisuojat, Ilmanpuhdistusra
Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Tuotteen kuvaus

CleanMaster®-teknologia hyödyntää uutta toisen sukupolven UV Amalgam LongLife -teknologiaa, jonka ansiosta sekä rasvakammio että kanavistot pysyvät täysin puhtaina. Ratkaisu pitää sisällään myös testatut ja UV turvaluokitelluiksi erottimiksi hyväksytyt nykyaikaiset rasvanerottimet sekä modernin CCM-ohjausyksikön.

Teknologia mahdollistaa pitkät ruuanvalmistusjaksot ilman erillisiä puhdistuskatkoja keittiössä, säilyttäen samalla vaaditun hygieniatason. Climeconin huuvia on testattu monenlaisissa vaativissa olosuhteissa sekä maalla että merellä. Kehitystyön tuloksena on syntynyt käyttäjien toimivaksi toteama ratkaisu.

Uutuutena Plug and Play -asennus!

CleanMaster®-huuvien ohjaus tapahtuu nyt huuvan etuosaan integroidun käyttöpaneelin avulla. Erillistä ohjausyksikköä ei enää tarvita, minkä johdosta huuvien suunnittelu ja asennus on helppoa. Kytke virta ja huuva on käyttövalmis. Kompakti rakenne helpottaa myös uudelleensijoittamista.

Vakiomallit on varustettu tulo- ja ohjausilmalla, jolla varmistetaan piennopeuksisen tuloilman tuonti keittiötilaan tasaisesti ja häiriöttömästi. Huuvat ovat myös saatavilla ainoastaan poistoilmalla.

Mikä on CleanMaster®?

Huuvien ja ilmastointikattojen mekaaniset rasvanerottimet pystyvät erottamaan suuren osan paistoprosessissa syntyvästä rasvasta. Osa rasvasta kulkeutuu silti erottimien läpi poistoilmakanavistoon. CleanMaster®-puhdistusteknologia estää erottimien läpi pääsevän rasvan kulkeutumisen kanavistoon.

Merkittäviä etuja

CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon - 1

Hygieniatason parantuminen

 • terveellinen ja turvallinen työympäristö

Rasvakammiot ja kanavistot pysyvät puhtaina

 • pienemmät puhdistus- ja nuohouskustannukset

Mahdollistaa lämmöntalteenoton

 • parantunut energiatehokkuus

Neutralisoi hajuhaittoja

 • vähemmän ympäristöhaittoja

Vähemmän epäpuhtauksia kanavistoon

 • parantunut paloturvallisuus

Integroitu ohjausyksikkö

 • helppo suunnittelu ja nopea asennus

 CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon - 2

Puhtaus on puoli ruokaa

Keittiön ilmanvaihtolaitteiden puhdistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Ammattikeittiöiden hygienialle on asetettu tarkat vaatimukset, minkä johdosta myös keittiön ilmanvaihtolaitteiden on oltava helposti puhdistettavissa.

CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon - 3

Kanavistot on helppo nuohota tulo- ja poistoilmayksiköiden kautta.

CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon - 4Kaikki pinnat ovat pyyhittävissä.
CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon - 5Rasvanerottimet, rasvakaukalot sekä tuloilmamoduulit ovat konepestäviä.

 

Ulkonäkö ja toiminnallisuus

Huuvien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden ulkonäköön. Modernisti muotoillut huuvat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon - 6

Vakiomalliset huuvat voidaan kytkeä toisiinsa ilman väliseiniä jatkuvalla höyrytilalla, jolloin kokonaisuus on tyylikkään yhtenäinen. Väliseinät on poistettavissa myös jälkikäteen esim. keittiön tilamuutosten yhteydessä.

CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon - 7Huuvat on varustettu vakiona helposti säädettävällä AirBoost –ohjausilmatekniikalla, joka ohjaa rasvahöyryt tehostetusti rasvanerottimille ja optimoi huuvan toimintaa haastavimmissakin olosuhteissa.
CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon - 8

Turvallisuus

Climeconin huuvien suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon niiden turvallinen ja helppo käyttö.

CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon - 9

CleanMaster®-huuvissa on moderni erottimien SlideSafe-turvalukitusjärjestelmä, jonka ansiosta huuvien käyttö ja huolto on keittiöhenkilökunnalle aina turvallista.

CleanMaster® -huuva seinäasennukseen Climecon - 10

CleanMaster® -huuvien erottimet ovat testattuja ja hyväksyttyjä UV turvaluokitelluiksi erottimiksi normin DIN 18869-7:2006-06 mukaisesti - Equipment for commercial kitchens, The effective intensity of UV radiation.

Nykyaikainen CCM-ohjausyksikkö valvoo taustalla CleanMaster®-järjestelmän toimintaa ja katkaisee myös vikatilanteessa järjestelmän toiminnan. Näin estetään otsonin tuotto vikatilanteessa.

 

 

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?