Ilmankäsittelykoneita Smartair Koja

Koja SMARTAiR -ratkaisuun kuuluvat ilmankäsittelykoneet, automaatio, älykäs Schneider Electric -automaatio ja valvonta. Nämä ratkaisut yhdessä säästävät rahaa koko elinkaarensa ajan. Koja SMARTAiR ennakoi, varmistaa ja valvoo ilmanvaihdon tehoa ja taloudellisuutta koko laitteen ja rakennuksen elinkaaren ajan. SMARTAiR-ratkaisulla ilmanvaihdon rakentaminen sujuu nopeasti ja kustannukset pysyvät kurissa. Säästöjä syntyy suunnittelun, nopean asennuksen, tarkasti optimoidun käytön ja sen valvonnan aikana. Ehdotus optimaalisesta ilmastointijärjestelmästä saadaan jo 15 minuutissa sisältäen automaatio- ja laitesuunnitelmat. Lupaamme käyttöönoton jopa yhdessä päivässä. Laitteet ja automaatio tehdään valmiiksi tehtaalla, joten jälkitarkistuksia ei tarvita.

Koja-Yhtiöt
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Yrityksen perustaminen: 1935
Liiketoiminta-alue: Koko maailma
Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?