Kiertovesikäyttöiset lämmittimet POLAR WH 50 JA 80 Polartherm

Siirrettävät kiertovesikäyttöiset lämmittimet
Polar WH ja WHT lämpöpuhaltimet soveltuvat erityisen hyvin niin saneeraus- ja korjaustyömaille kuin uudisrakennuskohteisiin joissa on kaukolämpöverkko tai kiinteistön oma kiertovesijärjestelmä. Lämpöpuhaltimia voidaan käyttää lisälämpöpuhaltimina teollisuushalleissa, varastoissa, kasvihuoneissa jne. eli kaikkialla missä on käytettävissä kiertovesi (ei sovellu höyry- tai öljykäyttöön).

Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Symboli Polartherm Oy
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Liiketoiminta-alue: Koko maailma
Tuotteet: Lämmittimet
POLAR WH 50
Lisää tarjouskyselyyn
POLAR WH 80
Lisää tarjouskyselyyn
Tuotteen kuvaus

POLAR WH 50 JA 80

Polar WH kiertovesilämmittimiä on kahta mallia; WH 50:n teho on n. 50 kW ja WH 80 vastaavasti n. 80 kW. Kiertovesilämmittimen teho vaihtuu kiertoveden ja imuilman lämpötilan mukaan.

Polar WH lämmittimien rakenne on melko yksinkertainen ja siten kestävä eli se on suunniteltu rakennustyömaan vaativia olosuhteita silmällä pitäen. Laitteet ovatkin olleet esim. rakennuskonevuokraamojen vakiokalustoa jo vuosien ajan ja ovat osoittautuneet hyvin käyttöä ja ikää kestäviksi. Varaosiksi ei juuri muuta myydä kuin vesikennoja, joita ensimmäisten pakkasten myötä aina meiltä tilataankin.

WH -lämmittimien lämmönvaihtimet eivät sovellu höyry- tai öljykäyttöön.

Tekniset tiedot

Kiertovesikäyttöiset lämmittimet POLAR WH 50 JA 80 Polartherm - 1

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?