Kiertovesikäyttöiset lämmittimet POLAR WHT 250 Polartherm

Siirrettävät kiertovesikäyttöiset lämmittimet
Polar WH ja WHT lämpöpuhaltimet soveltuvat erityisen hyvin niin saneeraus- ja korjaustyömaille kuin uudisrakennuskohteisiin joissa on kaukolämpöverkko tai kiinteistön oma kiertovesijärjestelmä. Lämpöpuhaltimia voidaan käyttää lisälämpöpuhaltimina teollisuushalleissa, varastoissa, kasvihuoneissa jne. eli kaikkialla missä on käytettävissä kiertovesi (ei sovellu höyry- tai öljykäyttöön).

Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Symboli Polartherm Oy
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Liiketoiminta-alue: Koko maailma
Tuotteet: Lämmittimet
WHT 250
Lisää tarjouskyselyyn
Tuotteen kuvaus

POLAR WHT 250

WHT 250 on uusin lisäys kiertovesikäyttöisiin siirrettäviin lämmittimiimme. Laitteen valtava 249 kW:n kenno ja 20.000 m3/h ilmamäärä riittävät useimpien tarpeisiin. Puhallin on imevää mallia eli ilma imetään suodattimen ja kennon läpi.

Uutena ominaisuutena WHT 250:ssä on pyöritettävä kenno-puhallin yhdistelmä jonka avulla ilman saa suunnattua tarvittaessa vaikka suoraan ylöspäin. Klikkaamalla kuvaa näet kennon vaaka-asennossa.

Painostaan huolimatta WHT 250 on suhteellisen helppo liikuteltava suurien renkaiden ja trukkitaskujen ansiosta.
WHT 250 -lämmittimen lämmönvaihdin ei sovellu höyry- tai öljykäyttöön.

Tekniset tiedot

Kiertovesikäyttöiset lämmittimet POLAR WHT 250 Polartherm - 1

 

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?