Kiertovesikäyttöiset lämmittimet POLAR WHT 45 Polartherm

Siirrettävät kiertovesikäyttöiset lämmittimet
Polar WH ja WHT lämpöpuhaltimet soveltuvat erityisen hyvin niin saneeraus- ja korjaustyömaille kuin uudisrakennuskohteisiin joissa on kaukolämpöverkko tai kiinteistön oma kiertovesijärjestelmä. Lämpöpuhaltimia voidaan käyttää lisälämpöpuhaltimina teollisuushalleissa, varastoissa, kasvihuoneissa jne. eli kaikkialla missä on käytettävissä kiertovesi (ei sovellu höyry- tai öljykäyttöön).

Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Symboli Polartherm Oy
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Liiketoiminta-alue: Koko maailma
Tuotteet: Lämmittimet
Polar WHT 45
Lisää tarjouskyselyyn
Tuotteen kuvaus

POLAR WHT 45

Rakennustyömaan työskentelyolosuhteisiin on viime vuosina alettu kiinnittää yhä enemmän huomiota. Polar WHT 45:n suurin etu WH lämmittimiin verrattuna on se että laite puhaltaa lämpimän ilman ylempää eikä näin osaltaan lisää pölyn leviämistä tilassa. 

Lämmittimen muita etuja ovat puhallussukka, jossa on 6 ulostuloaukkoa. Kuljetuksen ajaksi puhallussukka kiinnitetään mukana tulevalla kiristyspannalla lämmittimeen kiinni. Laitteen tehokas keskipakopuhallin huolehtii siitä, että lämmin ilma saavuttaa tilan kauimmankin nurkan ja tila lämpenee tasaisesti.

Myös WHT 45 on asennettavissa vaakaan, jolloin siihen voi tarvittaessa asentaa yhden Ø305mm puhallusletkun. Näin lämmin ilma saadaan johdettua pidemmällekin esim. siinä tapauksessa että lämmitin pitää asentaa muuhun kuin lämmitettävään tilaan.

WHT 45 on varustettu neljällä siirtopyörällä joista kaksi on lukittavia.

WHT 45 -lämmittimen lämmönvaihdin ei sovellu höyry- tai öljykäyttöön.

Tekniset tiedot

Kiertovesikäyttöiset lämmittimet POLAR WHT 45 Polartherm - 1

 

 

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?