Tuloilmalaite S44 Stravent

S44 on huomaamaton tuloilmalaite sijoitettavaksi alakattoon, jossa on kerrostava toiminto. Moduulimitta 600 x 600 varmistaa helpon asennuksen kasettialakattoon.

Stravent
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Sertifikaatit: ISO 9001:2008
Yrityksen perustaminen: 1984
Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Tuotteen kuvaus
 • Tehokas ja energiaystävällinen ilmanvaihto
 • Ei heitä ilmaa pitkälle – vedoton ilmanlevitys
 • Korkea matalien taajuuksien omavaimennus
 • Erittäin hiljainen
 • Toimitetaan valmiiksi säädettynä tietylle ilmamäärälle
 • S44 on mukana MagiCAD- ja CADS-suunnitteluohjelmissa

S44 on huomaamaton tuloilmalaite sijoitettavaksi alakattoon, jossa on kerrostava toiminto. Moduulimitta 600 x 600 varmistaa helpon asennuksen kasettialakattoon. S44 on hiljaisempi kuin nykyiset perinteikkäät tuloilmalitteet, ja sopii tämän takia erityisen hyvin ympäristöihin joissa on tiukat vaatimukset äänen suhteen, kuten esim. koulutustiloihin, toimistoihin, kirjastoihin, neuvottelu- ja kokoustiloihin ja sairaaloihin. Tuloilmalaite sopii myös erittäin hyvin hotellien vastaanottoihin sekä kauppoihin.

Kääntyvä etupaneeli suuntaa aina tuloilman niin että ilmanjako tapahtuu alaspäin takaseinää pitkin ja sen jälkeen lattiaa pitkin muuhun huoneeseen. Kun huoneilma kerrostuu, koko huonetilavuutta ei tarvitse jäähdyttää ja energiaa säästyy.

Tiedot

Ilmavirta Valittavissa aina 63 l/s (90 Pa) asti
Painehäviö Valittavissa aina 150 Pa asti
Kytkentä Ø 160 mm
Mitat 595 x 595 mm
Materiaali
Alumiini ja galvanisoitu teräspelti
Pintakäsittely Valkoinen jauheväri, RAL 9010

 

Päätelaitteet toimivat syrjäyttävän ilmanvaihdon periaatteella. Suutintekniikka mahdollistaa huoneilman kerrostumisen. Suutinnopeuden tulee olla yli 12,0 m/s sekä suuttimen on oltava rakenteeltaan sellaisia ettei äänitaso ylitä 90 Pa käyttöpaineella Lwp = 30 dB(A) 10m2 Sab. Päätelaitteet ovat mallia Stravent. Tuloilmalaitteet asennetaan puhaltamaan seiniä pitkin alaspäin. Suunniteltu järjestelmä toimii kerrostaen sisäilman syrjäyttävän ilmanvaihdon mukaisesti ja ilmamäärissä on huomioitu sen positiiviset vaikutukset ilmanlaatuun. Tuloilma ohjataan seinän ja lattian avulla siten, että se kulkeutuu liittyen ja vahvistaen lämmönlähteistä syntyviä ylöspäin suuntautuvia ilmavirtauksia. Vaihtoehtoisten toimittajien tulee osoittaa laitteen sopivuus syrjäyttävään ilmanvaihtoon ja kerrostumisen pysyvyys sekä lämpötilan tasainen jakautuminen koko oleskelualueen osalla. LVI-urakoitsija huolehtii päätelaitteiden työmaan aikaisesta varastoinnista ja asentaa laitteet. LVI-urakoitsijan tulee mitata työmaalla huoneiden leveydet ennen etulevyjen tilausta. Lukumäärät, ilmavirrat, jäähdytystehot ja vesivirtaamat on esitetty laiteluettelossa. Toimitukseen kuuluvat myös ilmantasaajalevyt. Suojalevyn väri on toimittajan valkoinen vakioväri RAL 9010. Tuloilmalaitteet toimitetaan tehtaalla ilmavirrat esisäädettyinä.

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?