StandardPlus -huuva seinäasennukseen Climecon

StandardPlus -huuvamallisto on suunniteltu huolehtimaan ammattikeittiöiden ruuanvalmistuspisteiden ja astiapesulinjaston ilmanvaihdosta. Mallistossa on huomioitu keittiöhenkilökunnan toivomukset sekä käytettävyyden että työskentelyolosuhteiden osalta.

Climecon
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Yrityksen perustaminen: 1984
Liiketoiminta-alue: Koko maailma
Brändi: CliMix, OptiFlow
Tuotteet: Tulo- ja poistoilmahajottajat, Ammattikeittiön ilmanvaihto, Katokset ja lumisuojat, Ilmanpuhdistusra
Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Tuotteen kuvaus

Mallisto on myös muunneltavissa erikokoisiin tiloihin, minkä ansiosta keittiön uudelleenjärjestely on tilamuutosten yhteydessä helppoa ja vaivatonta.

Vakiomallit on varustettu tulo- ja ohjausilmalla, jolla varmistetaan piennopeuksisen tuloilman tuonti keittiötilaan tasaisesti ja häiriöttömästi. Huuvat ovat myös saatavilla ainoastaan poistoilmalla.

Käyttötarpeiden muuttuessa StandardPlus-huuvat on myös mahdollista varustaa jälkikäteen CleanMaster® -teknologialla.

Puhtaus on puoli ruokaa

Keittiön ilmanvaihtolaitteiden puhdistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Ammattikeittiöiden hygienialle on asetettu tarkat vaatimukset, minkä johdosta myös keittiön ilmanvaihtolaitteiden on oltava helposti puhdistettavissa.

StandardPlus -huuva seinäasennukseen Climecon - 1

Kanavistot on helppo nuohota tulo- ja poistoilmayksiköiden kautta.

StandardPlus -huuva seinäasennukseen Climecon - 2Kaikki pinnat ovat pyyhittävissä.
StandardPlus -huuva seinäasennukseen Climecon - 3Rasvanerottimet, rasvakaukalot sekä tuloilmamoduulit ovat konepestäviä.

 

Ulkonäkö ja toiminnallisuus

Huuvien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden ulkonäköön. Modernisti muotoillut huuvat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

StandardPlus -huuva seinäasennukseen Climecon - 4

Vakiomalliset huuvat voidaan kytkeä toisiinsa ilman väliseiniä jatkuvalla höyrytilalla, jolloin kokonaisuus on tyylikkään yhtenäinen. Väliseinät on poistettavissa myös jälkikäteen esim. keittiön tilamuutosten yhteydessä.

StandardPlus -huuva seinäasennukseen Climecon - 5Huuvat on varustettu vakiona helposti säädettävällä AirBoost –ohjausilmatekniikalla, joka ohjaa rasvahöyryt tehostetusti rasvanerottimille ja optimoi huuvan toimintaa haastavimmissakin olosuhteissa.
StandardPlus -huuva seinäasennukseen Climecon - 6

 

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?