StandardPlus - kondenssihuuva keskilattia-asennukseen Climecon

StandardPlus -huuvamallisto on suunniteltu huolehtimaan ammattikeittiöiden ruuanvalmistuspisteiden ja astiapesulinjaston ilmanvaihdosta. Mallistossa on huomioitu keittiöhenkilökunnan toivomukset sekä käytettävyyden että työskentelyolosuhteiden osalta.

Climecon
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Yrityksen perustaminen: 1984
Liiketoiminta-alue: Koko maailma
Brändi: CliMix, OptiFlow
Tuotteet: Tulo- ja poistoilmahajottajat, Ammattikeittiön ilmanvaihto, Katokset ja lumisuojat, Ilmanpuhdistusra
Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Tuotteen kuvaus

StandardPlus-kondenssihuuvat on suunniteltu lähinnä astianpesu- sekä muihin vastaaviin tiloihin, joissa poistoilma sisältää runsaasti vesihöyryä.

Mallisto on myös muunneltavissa erikokoisiin tiloihin, minkä ansiosta keittiön uudelleenjärjestely on tilamuutosten yhteydessä helppoa ja vaivatonta.

Vakiomallit on varustettu tulo- ja ohjausilmalla, jolla varmistetaan piennopeuksisen tuloilman tuonti keittiötilaan tasaisesti ja häiriöttömästi. Huuvat ovat myös saatavilla ainoastaan poistoilmalla.

Käyttötarpeiden muuttuessa StandardPlus-huuvat on myös mahdollista varustaa jälkikäteen CleanMaster® -teknologialla.

 

Puhtaus on puoli ruokaa

Keittiön ilmanvaihtolaitteiden puhdistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Ammattikeittiöiden hygienialle on asetettu tarkat vaatimukset, minkä johdosta myös keittiön ilmanvaihtolaitteiden on oltava helposti puhdistettavissa.

StandardPlus - kondenssihuuva keskilattia-asennukseen Climecon - 1

Kanavistot on helppo nuohota tulo- ja poistoilmayksiköiden kautta.

StandardPlus - kondenssihuuva keskilattia-asennukseen Climecon - 2Kaikki pinnat ovat pyyhittävissä.
StandardPlus - kondenssihuuva keskilattia-asennukseen Climecon - 3Rasvanerottimet, rasvakaukalot sekä tuloilmamoduulit ovat konepestäviä.

 

Ulkonäkö ja toiminnallisuus

Huuvien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden ulkonäköön. Modernisti muotoillut huuvat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

StandardPlus - kondenssihuuva keskilattia-asennukseen Climecon - 4

Vakiomalliset huuvat voidaan kytkeä toisiinsa ilman väliseiniä jatkuvalla höyrytilalla, jolloin kokonaisuus on tyylikkään yhtenäinen. Väliseinät on poistettavissa myös jälkikäteen esim. keittiön tilamuutosten yhteydessä.

StandardPlus - kondenssihuuva keskilattia-asennukseen Climecon - 5Huuvat on varustettu vakiona helposti säädettävällä AirBoost –ohjausilmatekniikalla, joka ohjaa rasvahöyryt tehostetusti rasvanerottimille ja optimoi huuvan toimintaa haastavimmissakin olosuhteissa.
StandardPlus - kondenssihuuva keskilattia-asennukseen Climecon - 6

 

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?