Tuloilmalaite S55 Stravent

S55 on tuloilmalaite joka on tarkoitettu sijoitettavaksi huoneen takaseinään.

Stravent
Yritys profiili: Valmistaja
Päämaja: FI
Sertifikaatit: ISO 9001:2008
Yrityksen perustaminen: 1984
Kysy tuotteesta

Ladattavat tiedostot

Tuotteen kuvaus
 • Tehokas ja energiaa säästävä
 • Vedoton ilmanjako
 • Hyvä matalien taajuuksien sisäinen äänenvaimennus
 • Hiljainen myös korkeilla paineilla
 • Toimitetaan valmiiksi säädettynä tietylle ilmamäärälle
 • Helppo asennus
 • S55 on mukana MagiCAD- ja CADS-suunnitteluohjelmissa

S55 on tuloilmalaite joka on tarkoitettu sijoitettavaksi huoneen takaseinään. Tämä sijoitus takaa taloudellisen asennuksen samalla kun saadaan todella hyvä sisäilma. S55 sopii kouluihin, toimistoihin, kokoustiloihin, sairaaloihin ja majoitustiloihin.

Visiiri ohjaa ilman alaspäin pitkin seinää Stravent-tekniikan mukaisesti. S55 toimintatapaa ei siis tule sekoittaa ”takaseinäpuhalluksen” kanssa.

S55 antaa normaalisti tuplaten suuremman ilmanvaihtotehokkuuden kuin perinteiset seinälle asennetut tuloilmalaitteet. Sitä paitsi terminen viihtyvyys paranee huomattavasti, koska tuloilman nopeus ei ylitä 0,2 m/s yli oleskelualueella.

Tiedot

Tuloilmavirta Valittavissa aina 60 l/s (100 Pa) asti
Painehäviö Valittavissa aina 150 Pa asti
Äänitaso Aina alle 28 dB(A)
Materiaali Alumiini ja teräspelti
Pintakäsittely Valkoinen jauheväri, RAL 9010
Koot Ø100: 400 x 110 mm
Ø125: 500 x 135 mm
Ø160: 600 x 170 mm


Päätelaitteet toimivat syrjäyttävän ilmanvaihdon periaatteella. Suutintekniikka mahdollistaa huoneilman kerrostumisen. Suutinnopeuden tulee olla yli 12,0 m/s sekä suuttimen on oltava rakenteeltaan sellaisia ettei äänitaso ylitä 90 Pa käyttöpaineella Lwp = 30 dB(A) 10m2 Sab. Päätelaitteet ovat mallia Stravent. Tuloilmalaitteet asennetaan puhaltamaan seiniä pitkin alaspäin. Suunniteltu järjestelmä toimii kerrostaen sisäilman syrjäyttävän ilmanvaihdon mukaisesti ja ilmamäärissä on huomioitu sen positiiviset vaikutukset ilmanlaatuun. Tuloilma ohjataan seinän ja lattian avulla siten, että se kulkeutuu liittyen ja vahvistaen lämmönlähteistä syntyviä ylöspäin suuntautuvia ilmavirtauksia. Vaihtoehtoisten toimittajien tulee osoittaa laitteen sopivuus syrjäyttävään ilmanvaihtoon ja kerrostumisen pysyvyys sekä lämpötilan tasainen jakautuminen koko oleskelualueen osalla. LVI-urakoitsija huolehtii päätelaitteiden työmaan aikaisesta varastoinnista ja asentaa laitteet. LVI-urakoitsijan tulee mitata työmaalla huoneiden leveydet ennen etulevyjen tilausta. Lukumäärät, ilmavirrat, jäähdytystehot ja vesivirtaamat on esitetty laiteluettelossa. Toimitukseen kuuluvat myös ilmantasaajalevyt. Suojalevyn väri on toimittajan valkoinen vakioväri RAL 9010. Tuloilmalaitteet toimitetaan tehtaalla ilmavirrat esisäädettyinä. 

Kysy tuotteesta
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?