AIRMAID LÖYTYY FINNBUILD-TAPAHTUMASSA ETS NORDIN OSASTOSTA

5 loka 2018 Yhteistyön luonnollisena osana ETS NORD esittelee AirMaidin tuotteet omassa osastossaan FinnBuild-tapahtumassa. Siellä esitellään uusi AirMaid Hood, mutta myös monia muita tuotekehittelyn tuloksena syntyneitä uutuuksiamme. Löydät meidät osastosta 6c71.

SK TUOTE OY:N UUSI NIMI ON VILPE OY

17 syys 2018 VILPE®-tuotteiden valmistaja SK Tuote Oy on vaihtanut nimensä virallisesti VILPE Oy:ksi. Nimi vaihdettiin, jotta VILPE®-tuoteperhe yhdistetään entistä paremmin niiden valmistajaan. SK Tuote on kotimainen perheyritys, joka on jo vuosien ajan valmistanut Suomessa hyvin tunnettuja VILPE®-tuotteita. Jopa 96 prosenttia kattoasentamisen ja -rakentamisen ammattilaisista yhdisti yrityksen tuotteet...
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?