Tuloputki täydentää VILPE®-perheen

29 touko 2017 Suomalaisten kattojen luottokumppani SK Tuote on tuonut markkinoille kiinteistöjen ilmanvaihtoon tarkoitetun uuden tuloilmaputken. VILPE® Intake on markkinoiden ensimmäinen muovinen tuloilmaputki ja se on yhteensopiva kaikkien VILPE®-läpivientien kanssa. Intake-tuloputkea käyttäen voidaan ottaa korvausilma katon kautta kohteissa, joissa ei voida tai haluta tehdä ilmanottoa seinän läpi....

Paloprofessori teki täydellisen tutkimuksen

28 touko 2017 Paloturvallisuustekniikan professori Simo Hostikka pääsi ensi töikseen tekemään Aalto-yliopistolla tutkimuksen, jossa kaikki onnistui. Yleisesti Hostikka kaipaa kotimaisiin tutkimushankkeisiin lisää kunnianhimoa. Nykyisellään pelastustoimi ei myöskään houkuttele korkeasti koulutettuja.

Sisäilmastoluokitus

28 touko 2017 Ensimmäinen luokitus ilmestyi vuonna 1995 nimellä Sisäilmaston, rakennustöiden ja pintamateriaalien luokitus. Vuonna 2001 se korvattiin Sisäilmastoluokitus 2000:lla, ja luokituksen uusin versio, Sisäilmastoluokitus 2008, ilmestyi joulukuussa 2008.

Inomhusklimat

28 touko 2017 Ett sunt inomhusklimat medför välmående och trivsel, och höjer arbetseffektiviteten hos byggnadens användare.
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?