Asiakkaat luottavat Vexven laatuun ja toimitusvarmuuteen

12 heinä 2018 Vexve on ansainnut asiakkaidensa ja yhteistyökumppaniensa luottamuksen lähes 60 vuoden toimintansa aikana. Vexve tunnetaan korkeasta laadusta, nopeista toimituksista, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta sekä teknisestä asiantuntemuksestaan. Yrityksen toimitusketju on optimoitu huippuunsa, ja sitä seurataan tarkasti asiakastyytyväisyyden sekä tuotantoon liittyvien mittareiden avulla....

Climecon: Vent.X-plugin on nyt osa MagiCADia

29 kesä 2018 Päätelaitteiden suunnittelu helpottuu nyt kertaheitolla, sillä LVI-ammattilaisten keskuudessa järjettömän suuren suosion saavuttanut suunnitteluohjelmien plugin-perheemme kattaa nyt myös Vent.X:n.

LAADUKAS SISÄILMA TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

29 kesä 2018 Rakennamme teollisuudelle ilmanvaihtoratkaisuja, jotka kestävät pitkälle tulevaisuuteen. Jokainen kohde on omanlaisensa ja ilmanvaihdon suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan kaikki tilojen ja ympäristön asettamat erityisvaatimukset. Haluamme, että hyvät sisäilmaolosuhteet ovat itsestäänselvyys, sillä työskentely oikeanlaisissa olosuhteissa lisää viihtyvyyttä – jolloin myös...

Vallox rakensi oman äänilaboratorion

22 kesä 2018 Valloxin tavoitteena on valmistaa yhä hiljaisempia ilmanvaihtolaitteita ja sen johdosta Vallox on päättänyt investoida merkittävästi tuotteidensa äänitekniseen tuotekehitykseen rakennuttamalla tiloihinsa oman äänilaboratorion.

Tehokas ilmalämmitys korkeisiin tiloihin

12 kesä 2018 Seinäjoen uuden paloaseman kalusto- ja pesuhalleja lämmittävät NOZ-kiertoilmakoneet. Ne ovat suunnattavia ilmalämmittimiä, joiden avulla saadaan korkeiden tilojen lämpötilat tasattua tehokkaasti.

TAVOITTEENA ON TAATA HYVÄT TYÖSKENTELYOLOSUHTEET TILAAN KUIN TILAAN

4 kesä 2018 Medisiina D -rakennus on lääketieteen moderni työ- ja oppimisympäristö Turun Kupittaan alueella. Suomen Yliopistokiinteistöjen omistamassa kiinteistössä tulevat toimimaan muun muassa Turun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri. ItuGraf -kattosäteilyjärjestelmä tuo tiloihin miellyttävän tasaisen lämmityksen ja jäähdytyksen ilman vedon...
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?