Caverion toteuttaa EPC-energiansäästöhankkeen Nordanstigin kunnan ja Nordanstig Bostäderin kanssa Ruotsissa

4 kesä 2018 Caverion on allekirjoittanut energiansäästöhankkeen (Energy Performance Contracting, EPC) Nordanstigin kunnan ja Nordanstig Bostäder AB:n kanssa Ruotsissa. Projektin keskeinen tavoite on lisätä merkittävästi energiatehokkuutta ja parantaa sisäilmaa modernisoimalla lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys-, sähköistys- ja automaatiojärjestelmät....

OLEMME FLÄKTGROUP FINLAND OY

15 touko 2018 Fläkt Woods Oy:n nimi on maanantaina 23.4.2018 muutettu kaupparekisteriin, ja yrityksemme uusi nimi on FläktGroup Finland Oy.

VALTIOVARAINMINISTERI PETTERI ORPO VIERAILI SK TUOTE OY:LLÄ

30 maalis 2018 Suomen valtiovarainministeri Petteri Orpo vieraili tiistai-iltapäivällä SK Tuote Oy:n pääkonttorissa Mustasaaren Lintuvuoressa. Ministerille esiteltiin SK Tuotteen moderni tuotanto sekä vahvat panostukset ympäristöystävällisyyteen, energiatehokkuuteen ja kotimaisuuteen. Vierailussa keskusteltiin myös muun muassa muovien ja suomalaisen pk-teollisuuden tulevaisuudesta.

Caverion Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen päätökset

30 maalis 2018 Caverion Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin tänään 26.3.2018 Helsingissä. Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen vuodelta 2017 sekä myönsi vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle. Yhtiökokous päätti myös taseen osoittaman voiton käyttämisestä ja osingonmaksusta, hallituksen kokoonpanosta ja palkkioista, tilintarkastajan valinnasta ja palkkioista sekä...
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?