YIT rakentaa stadionin ja urheilukentän Latviaan

9 helmi 2018 YIT ja Valmieran kaupunki ovat sopineet yleisurheilustadionin ja urheilukentän rakentamisesta Valmieraan, Koillis-Latviaan. Työt alkavat helmikuussa 2018 ja päättyvät helmikuussa 2020. Sopimuksen arvo on noin 18 miljoonaa euroa, ja se kirjataan vuoden ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan.

Caverionin hallitus on päättänyt uudesta osakepohjaisesta avainhenkilöiden kannustinjärjestelmästä ja siihen liittyvistä osakeanneista

8 helmi 2018 Caverion Oyj:n hallitus on päättänyt perustaa uuden konsernin avainhenkilöiden osakepohjaisen kannustinjärjestelmän (”Ehdollinen osakepalkkiojärjestelmä 2018-2022”). Järjestelmän tarkoituksena on yhdistää omistajien ja avainhenkilöiden tavoitteet yhtiön arvon nostamiseksi pitkällä aikavälillä, kannustaa avainhenkilöitä sijoittamaan henkilökohtaisesti yhtiön osakkeisiin...

PANDATALON ILMANVAIHDOSTA VASTAA FLÄKT WOODS

2 helmi 2018 Ähtäri Zoo astui uuteen aikakauteen, kun jättiläispandat Lumi ja Pyry asettautuivat tammikuussa taloksi uutuuttaan hohtavaan Pandataloon, Snowpanda Houseen. Snowpanda House on näyttävä kokonaisuus, rakennus ja ulkotarhat ovat Kiinan metsähallinnon pandakeskuksen huippuasiantuntijoiden arvion mukaan parhaiten toteutetut Kiinan ulkopuolella.

NEO VALLOITTAA EUROOPAN

2 helmi 2018 Sveitsiin rakenteilla olevaan rivitalokohteeseen on valittu Enervent Neo eWind E -ilmanvaihtokoneet kaikkiin asuntoihin.

Asiakastutkimuksen mukaan Fläkt Woods on vahva ja luotettava toimija

30 tammi 2018 Fläkt Woods teetti yhteistyössä Innolink Research Oy:n kanssa asiakastutkimuksen marras-joulukuussa 2017. Tutkimuksella selvitettiin asiakastyytyväisyyttä, asiakkaiden tulevaisuudennäkymiä sekä Fläkt Woodsin asemoitumista markkinakentässä. Tutkimukseen osallistui 250 asiakasta.

Mall of Triplan harjannostajaisia juhlittiin Pasilan työmaalla

26 tammi 2018 Suomen suurimmalla työmaalla Pasilan Triplassa vietettiin kauppakeskus Mall of Triplan harjannostajaisia tänään suuren osallistujajoukon voimin. Tulevan kauppakeskuksen päivittäistavarakerrokseen katettiin pöydät yli 1 000 henkilölle. Työmaahenkilöstön lisäksi juhlaan oli kutsuttu kauppakeskuksen tulevia vuokralaisia, hankkeen suunnittelijoita ja muita tärkeimpien sidosryhmien...

Caverion toimittaa 12 miljoonan euron arvosta kiinteistöteknisiä ratkaisuja uuteen tehtaaseen Saksassa

25 tammi 2018 Caverion ja rakennusliike Ed. Züblin AG ovat allekirjoittaneet sopimuksen kiinteistöteknisten ratkaisujen toimituksesta Nürnbergin lähellä sijaitsevaan Leonin tehtaaseen. Leoni on Euroopan johtava kaapeleiden ja kaapelijärjestelmien toimittaja autoteollisuudelle ja muille teollisuudenaloille. Projekti sisältää lämmitys-, vesi- ja viemäri-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmät....
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?