5 marras | Aeroventic
4.0
AHMA-PUHDASTILAKONSEPTI TERVEYDENHUOLLON HAASTAVIIN KOHTEISIIN

flaktgroup.com

Sairaaloiden ja teollisuuden puhdastilat ja ultrapuhtaat tilat asettavat ilmanvaihdolle suuria haasteita, sillä kyse on viihtyvyyden lisäksi myös ihmisten turvallisuudesta.

FläktGroupin kehittämä huippulaadukas AHMA-puhdastilakonsepti soveltuu leikkaussaleihin, tehohoitoyksiköihin, apteekkeihin, kuvantamishuoneisiin ja laboratorioihin. Koska jokainen kohde on omanalaisensa, muuntojoustava AHMA-konsepti ottaa huomioon kohteen tyypin ja paikalliset erityisvaatimukset.

Modulaariseen puhdastilan AHMA-kokonaisratkaisuun sisältyy huonetilaelementtien lisäksi läpiantokaapit, valaistus ja ilmanvaihdon kokonaisratkaisu. Varustelu kattaa tarvittavat rakenteisiin integroidut huonekohtaiset näytöt, ohjauspaneelit ja diagnoosilaitteet.

AHMA-ratkaisut täyttävät kaikki kansainväliset puhdastilavaatimukset, standardit ja ISO-luokitusten vaatimukset.

RATKAISUT YHDELTÄ TOIMITTAJALTA

Laajoissa toimituksissa on mukana luotettava kumppaniverkosto. FläktGroupin AHMA-puhdastilojen avaimet käteen -toimituksessa huolehditaan kaikesta yksityiskohtien suunnittelusta toimitukseen. Kokonaistoimitukseen sisältyy asennus, tarvittavat mittaukset ja säädöt sekä elinkaaripalvelut.

Asiakaslähtöisesti suunnitellun hygieenisen kokonaisratkaisun etuna on sen kustannustehokkuus. Räätälöity modulaarinen ratkaisu nopeuttaa työmaan toimintoja ja investoinnin takaisinmaksua.

Tuloksena yksityiskohtien hyvästä suunnittelusta on energiatehokas ratkaisu, joka on optimoitu juuri kyseiseen kohteeseen. Tehokas lämmön talteenotto ja luotettava ilman suodatus takaavat huomattavat energiansäästöt.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?