17 elo 2017 | Aeroventic
5.0
Älykäs sisäilmajärjestelmä säätää itseään tarpeen mukaan

Swegonin älykäs kokonaisjärjestelmä takaa parhaan ilmanlaadun ja säästää energiaa.

Nykyaikainen ja energiaa säästävä ilmanvaihto tarvitsee paljon enemmän kuin kassillisen komponentteja. Me tarjoamme älykkään ja toimintavalmiin kokonaisjärjestelmän, jossa ilmanvaihdon määrää ohjataan toteutuvan läsnäolon sekä vallitsevien olosuhteiden mukaisesti.

Swegonin korkeatasoisilla tuotteilla toteutettu ilmanvaihtojärjestelmä mahdollistaa parhaan sisäilman ja viihtyvyyden. Koska tuotteemme ovat kestäviä, huoltovarmoja ja energiatehokkaita, ne säästävät käyttökustannuksia koko elinkaaren ajan.

Nykyaikainen ja energiaa säästävä ilmanvaihto tarvitsee kuitenkin vielä paljon enemmän kuin laadukkaat järjestelmätuotteet. Järjestelmätoimittajana tuomme hankkeeseen mukaan osaamisemme ja asiantuntemuksemme. Järjestelmätoimittajana olemme mukana hankesuunnittelusta aina kokonaisjärjestelmän käyttöönottoon ja käyttäjäkoulutukseen asti. Yhdistämällä älykkään kokonaisjärjestelmän ja järjestelmätoimittajan toimintamallin, voimme tarjota merkittäviä laatu- ja kustannusetuja koko hanketta ajatellen.

Tarpeenmukainen ilmanvaihto säästää energiaa

Miksi tuhlata energiaa silloin, kun sille ei ole tarvetta? Järkevämpää on valita älykäs järjestelmä, joka tarjoaa tilanteeseen sopivan ilmanvaihdon automaattisesti. Tarpeenmukaisen ilmanvaihdon avulla voimme alentaa kustannuksia ja pienentää samalla ekologista jalanjälkeämme – tämä on mahdollista saavuttaa ilmanlaadusta tinkimättä!

Esimerkiksi monissa julkisissa tiloissa, päiväkodeissa tai työpaikoilla, tilojen kuormitus – ja siten ilmanvaihdon tarve – vaihtelee suuresti. Tarpeenmukainen järjestelmä vaihtaa ilmaa juuri sen verran kuin tilassa sillä hetkellä on tarvetta.

Ilmanvaihto on erittäin merkittävä energiankuluttaja kiinteistössä. Tarpeenmukainen ilmanvaihto auttaa saavuttamaan tiukatkin energiatehokkuusvaatimukset. Sen avulla voidaan säästää jopa 80 % puhallinenergiasta ja 40 % lämmitys- ja jäähdytysenergiasta. Lisäksi ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja jäähdytykseen voidaan usein käyttää jo lähtökohtaisesti pienempiä laitteita, jos samanaikaisuusperiaate otetaan huomioon, ts. maksimaalisiin tarpeisiin ei tarvit varautua.

WISE & GOLD -järjestelmän hyödyt:

 • Älykäs kokonaisjärjestelmä takaa parhaan sisäilman laadun
 • Tehtaalla mahdollisimman valmiiksi rakennettu, toimintavalmis, langattomasti tietoa
  siirtävä kokonaisratkaisu
 • Tarpeenmukainen ilmanvaihto säästää energiaa – sekä sähköä että lämmitysenergiaa
 • Toimintavarma ja joustava: sopii myös herkkiin ympäristöihin
 • Nopea käyttöönotto ja asennus: sujuvuutta prosesseihin
 • Itsekorjautuva järjestelmä: vikatilanteessa osaa korjata toimintaa automaattisesti
 • Järjestelmätoimittaja mukana hankkeen alusta alkaen
 • Järjestelmätoimittaja vastaa järjestelmän käyttöönotosta ja käyttäjien koulutuksesta

Katso lisää faktoja Wisen ja Goldin hyödyistä

Täydellisen sisäilman kokonaisratkaisu

Uuden sukupolven WISE on tarpeenmukaisen ilmanvaihdon toimintavalmis kokonaisjärjestelmä, joka huolehtii sopivasta ilmanvaihtomäärästä rakennuksen eri osissa. Älykkään järjestelmän osat kommunikoivat keskenään patentoidulla – langattomalla – tiedonsiirtomenetelmällä. Kokonaisjärjestelmä kommunikoi edelleen käyttäjän kanssa paikallisesti ja pilvipalvelun kautta globaalisti. Kun WISE yhdistetään uusinta teknologiaa hyödyntäviin GOLD-ilmankäsittelykoneisiin, koossa on täydellisen sisäilmaston kokonaisratkaisu. Energian säästäminen ja optimaalisen sisäilmaston saavuttaminen on nyt helppoa ja luotettavaa.

WISE ja GOLD yhdessä vastaavat tarpeenmukaisesta sisäilmastosta, joka koostuu ilmanvaihdosta, lämmityksestä ja jäähdytyksestä. Järjestelmä on joustava ja toimintavarma; se soveltuu myös herkkiin ympäristöihin. Järjestelmä on helppo asentaa ja järjestelmätoimittaja huolehtii sen käyttöönotosta, mikä lisää sujuvuutta rakennusprosesseihin.

 Lue lisää WISE-järjestelmästä


 Lue lisää GOLD-laitteista

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?