3 heinä 2017 | Aeroventic
4.8
ATTD ja ATTS - kaikkiin hajotinmalleihin soveltuvat uudet tasauslaatikot tulo- ja poistoilmalle

Uudistetut tasauslaatikkomme ATTD ja ATTS ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen.

Uudet laatikot ovat miellyttäviä käsitellä ja asentaa, koska niiden ulkoiset mitat ovat aiempaa pienemmät eikä niissä ole ulospäin tulevia saumoja. ATTS on markkinoiden pienin tasauslaatikko, joka soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa asennustila on hyvin rajallinen. Kaikki laatikkomallit ovat äänieristettyjä. ATTD-laatikon äänenvaimennuselementit on suunniteltu myös ohjaamaan ilmavirtaa mahdollisimman tasaisen ilmanjaon saavuttamiseksi.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?