17 tammi 2018 | Aeroventic
4.3
Caverion ja AstraZeneca solmivat sopimuksen palveluiden johtamisesta kahdessa lääketeollisuuslaitoksessa Ruotsissa

caverion.fi

Caverion ja AstraZeneca, maailmanlaajuinen innovaatiovetoinen biofarmasiayritys, ovat solmineet sopimuksen palveluiden johtamisesta. Sopimus kattaa AstraZenecan tutkimuslaitoksen Mölndalissa ja tuotantolaitoksen Södertäljessä, ja siihen sisältyvät seuraavat järjestelmät ja tuotteet: automaatio, turvallisuus, lämmitys, vesi ja viemäri, jäähdytys ja sähköistys. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Sopimus perustuu Vested-hybridimalliin, ja tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa.

”AstraZenecan ja Caverionin yhteistyö alkoi vuonna 2009. Uusi sopimus on laadittu hyödyntäen Vested-metodologiaa, jonka avulla voimme viedä kumppanuuden seuraavalle tasolle ja asettaa strategisia tavoitteita, kuten erinomainen asiakastyytyväisyys, henkilöstön sitoutuminen, esteettömyys, turvallisuus, ympäristönäkökohtien huomioiminen ja kustannusten hallinta”, kertoo AstraZenecan kiinteistöjen hallinnasta vastaava johtaja Björn Kullman.

”Tavoitteemme on tuottaa jatkossakin erinomainen asiakaskokemus. Etsimme aina parhaita tapoja tukea asiakkaidemme jokapäiväistä toimintaa. Caverionilla on vankka kokemus kaikenlaisista lääketeollisuuslaitoksista, joten tiedämme, kuinka nämä tilat pidetään hyvässä toimintakunnossa. Se on tässä kaikkein tärkeintä. Caverionin osaaminen takaa AstraZenecalle kiinteistöjen toimivuuden, energiatehokkuuden ja arvon säilymisen”, sanoo Caverionin Ruotsin divisioonajohtaja Klas Tocklin.

Uuden sopimuksen arvioidaan kattavan yhteensä 775 000 neliötä.

AstraZeneca kuuluu Caverionin teollisuuden asiakassegmenttiin. Lue lisää teollisuuden palveluistamme.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?