14 maalis 2018 | Aeroventic
4.0
Caverion ja Teollisuuden Voima jatkavat pitkäaikaista kunnossapitoyhteistyötään

caverion.com

Caverion ja Teollisuuden Voima (TVO) ovat allekirjoittaneet kunnossapitoyhteistyötä koskevan jatkosopimuksen Eurajoella sijaitsevien Olkiluoto 1 ja 2 -ydinvoimalaitosyksiköiden kunnossapitopalveluista. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Sopimus sisältää laitosyksiköiden sähköistyksen, automaation, teollisuusasennusten ja laitosyksiköiden prosessiputkistojen kunnossapitopalveluita. Palvelut painottuvat laitosyksiköiden vuosihuoltoihin, ja ne sisältävät teknisen huollon ja kunnossapidon ohella asiantuntijapalveluja sekä projektien toteutusta. Jatkosopimukseen sisältyy myös kiinteistöteknisiä palveluita.

”On hienoa jatkaa TVO:n kanssa yhteistyötä palvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä. Tavoitteenamme on yhdessä kehittää laitosyksiköiden turvallisuutta ja luotettavuutta”, sanoo Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtaja Sakari Toikkanen.

”TVO haluaa edelleen yhdessä kehittää palveluiden sisältöä sekä turvallista työskentelyä yhteistyösopimuksin hyväksi todettujen kumppaneiden kanssa”, sanoo TVO:n tuotantojohtajaMarjo Mustonen.

Sopimus jatkaa yhteistyötä, joka on alkanut jo ydinvoimalaitosyksiköiden rakennusvaiheessa 1970-luvulla.

TVO kuuluu Caverionin Teollisuus-asiakassegmenttiin. Lue lisää palveluistamme teollisuudelle.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?