8 marras 2017 | Aeroventic
4.0
Caverion modernisoi Perjentunnelin tunnelitekniikan Itävallassa

Caverion on solminut Itävallan moottoriteitä hallinnoivan ASFINAG-yhtiön (Autobahnen- und Schnellstraßen-Finanzierungs-Aktiengesellschaft) kanssa sopimuksen Itävallan Tirolissa sijaitsevan Perjentunnelin turvalaitteistojen kunnostuksesta. Sopimus kattaa tunnelin keskijännite-, ilmanvaihto-, radio-, sähkö- ja ohjausjärjestelmien uusimisen. Sopimuksen arvo on 13 miljoonaa euroa.

"Olemme iloisia, että ASFINAG on valinnut Caverionin tähän projektiin. Kuten Wiltenerin tunneliprojektissa Innsbruckissa, meillä on tilaisuus osoittaa tekninen osaamisemme, työmme laatu ja kykymme toteuttaa toimitukset aina ajallaan", sanoo Caverionin Itävallan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

Perjentunnelin projekti on ollut käynnissä toukokuusta 2016 lähtien. Käyttöturvallisuus paranee huomattavasti, kun tunneliin rakennetaan uusi toinen putki, olemassa oleva putki kunnostetaan ja tunneliin asennetaan uusinta turvatekniikkaa. Moottoritieosuus toimii Landeck-Zamsin pohjoisena ohitustienä, joka yhdistää Inn-laakson ja Stanzertalin.

Uuden putken työt valmistuvat vuoden 2018 loppuun mennessä. Kun ensimmäisen putken kunnostustyöt saadaan päätökseen vuoden 2019 loppuun mennessä, käytössä on kaksi nykyaikaista tunneliputkea.

ASFINAG kuuluu Caverionin julkisen sektorin asiakassegmenttiin. Lue lisää julkisen sektorin asiakassegmentistä.

 
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?