28 marras 2017 | Aeroventic
4.7
Caverion myy Krantz-liiketoimintansa Saksassa STEAG Energy Services GmbH:lle

“Vaikka olemme erittäin ylpeitä innovatiivisesta osaamisestamme tällä alalla, tuoteliiketoiminta ei ole Caverionin ydinliiketoimintaa. Muuttuessamme strategiamme mukaisesti kohti palveluliiketoimintaa olemme päättäneet myydä kyseisen yksikön”, sanoo Caverion Oyj:n talousjohtaja Martti Ala-Härkönen.

Kaupan odotetaan toteutuvan 31.12.2017. Divestoinnin arvioidaan toteutuvan maksu mukaan lukien vuoden 2017 loppuun mennessä. Kaupan toteutuminen on ehdollinen tavanomaisille ehdoille mukaan lukien kilpailuviranomaisten hyväksynnät. Kauppahintaa ei julkisteta.

Krantzin liiketoiminta on osa Caverion Saksan divisioonan liiketoimintaa. Krantzin palveluksessa on noin 220 työntekijää ja sen liikevaihto oli noin 45 miljoonaa euroa vuonna 2016. Caverion raportoi divestoinnin myyntivoiton liiketoiminnan muissa tuotoissa tilinpäätöstiedotteessaan 7.2.2018.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?