27 helmi 2018 | Aeroventic
Caverion peruskorjaa valtion virkamiesten vakuutuslaitoksen pääkonttorin Itävallassa

caverion.fi

Caverion on tehnyt sopimuksen julkisen sektorin vakuutuslaitoksen BVA:n kanssa sen pääkonttorin peruskorjauksesta Wienissä, Itävallassa.

Caverion on solminut sopimuksen BVA:n pääkonttorin kiinteistöteknisten palvelujen ja oheistilojen kunnostuksesta ja modernisoinnista. Caverionin asiantuntijat eri osaamiskeskuksista ja alueilta toteuttavat peruskorjauksen edellyttämät tekniset järjestelmät, joita ovat muun muassa rakennusautomaatio, lämmitys, vesi ja viemäri, jäähdytys ja ilmanvaihto. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Peruskorjauksen jälkeen BVA:n pääkonttorissa on lämmitys- ja jäähdytysteknologialla varustetut geotermiset pumput, jotka lämmittävät kiinteistöä talvella ja jäähdyttävät kesällä.

”Haasteenamme on varmistaa, että asiakastoiminta voi jatkua häiriöttä 14 kuukautta kestävien rakennustöiden aikana, ja taata, että BVA:n työntekijät voivat työskennellä normaalisti”, kertoo Caverion Itävallan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

”Odotamme jo nyt innolla lopputulosta ja arvostamme suuresti sitä, miten sujuvasti peruskorjaustyöt edistyvät”, toteaa BVA:n projektipäällikkö Michael Gaspar.

BVA kuuluu Caverionin julkisen sektorin asiakassegmenttiin. Lue lisää julkisen sektorin asiakassegmentistä.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?