25 tammi 2018 | Aeroventic
Caverion toimittaa 12 miljoonan euron arvosta kiinteistöteknisiä ratkaisuja uuteen tehtaaseen Saksassa

Leoni AG - Caverion

Caverion ja rakennusliike Ed. Züblin AG ovat allekirjoittaneet sopimuksen kiinteistöteknisten ratkaisujen toimituksesta Nürnbergin lähellä sijaitsevaan Leonin tehtaaseen. Leoni on Euroopan johtava kaapeleiden ja kaapelijärjestelmien toimittaja autoteollisuudelle ja muille teollisuudenaloille. Projekti sisältää lämmitys-, vesi- ja viemäri-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmät. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa

Caverion ja rakennusliike Ed. Züblin AG ovat allekirjoittaneet sopimuksen kiinteistöteknisten ratkaisujen toimituksesta Nürnbergin lähellä sijaitsevaan Leonin tehtaaseen. Leoni on Euroopan johtava kaapeleiden ja kaapelijärjestelmien toimittaja autoteollisuudelle ja muille teollisuudenaloille. Projekti sisältää lämmitys-, vesi- ja viemäri-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmät. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa.

Uuden rakennuskokonaisuuden pinta-ala on 57 000 neliömetriä. Se sisältää tuotantotilat, laboratorion, tutkimus- ja kehityskeskuksen sekä toimistosiiven. Leoni aikoo monipuolistaa autoteollisuuden, tietoliikenteen ja liikenneinfrastruktuurin käyttöön tarkoitettujen kaapelien valmistusta ja laajentaa automaattisten ajojärjestelmien käyttöön tarkoitettujen, uusinta tekniikkaa edustavien datajohtimien tutkimusta ja tuotekehitystä.

”Olemme tehneet menestyksekästä yhteistyötä Caverionin kanssa jo useiden vuosien ajan”, toteaa Ed. Züblin AG:n Tekniset rakennuslaitteet -tiimin johtaja Sven Sittig. ”Olemme toteuttaneet yhdessä suuria ja kiireellisiä rakennusprojekteja. Niistä saadun kokemuksen perusteella suhtaudun erittäin myönteisesti tulevaan projektiimme.”

”Olen iloinen, että Caverion on mukana tässä projektissa ja että voimme vahvistaa kumppanuutta asiakkaamme kanssa”, sanoo Caverionin Saksan divisioonajohtaja Werner Kühn. ”Ymmärrämme rakennusliikkeiden erityisvaatimukset ja tarjoamme heille taloudellisesti, teknisesti ja toiminnallisesti parhaat ratkaisut.”

Ed. Züblin AG kuuluu Caverionin pääurakoitsijat-asiakassegmenttiin. Lue lisää pääurakoitsijat-segmentin projekteistamme.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?