9 maalis 2018 | Aeroventic
4.5
Caverion toimittaa ilmanvaihtotekniikkaa uuteen yliopistorakennukseen Saksassa

caverion.fi

Caverion ja rakennusliike BAM Germany ovat allekirjoittaneet sopimuksen ilmanvaihtojärjestelmien toimittamisesta uuteen Heinrich Heine -yliopistoon Düsseldorfissa Saksassa. Sopimuksen arvo on noin 7 miljoonaa euroa.

Uudessa rakennuksessa toimii osia matematiikan ja luonnontieteiden tiedekunnista. Noin 70 prosenttia 38 000 neliön bruttopinta-alasta tehdään laboratoriotiloiksi. Lisäksi tiloihin rakennetaan luentosaleja, toimistotiloja, seminaarihuoneita, kasvihuoneita ja kemiallisten aineiden varastotila. Uusi rakennus lisää merkittävästi yliopiston houkuttelevuutta ja kilpailukykyä.

“Opiskelijoiden ja työntekijöiden työskentelytilojen ihanteellisen sisäilman varmistamiseksi Caverion asentaa yli 60 ilmanvaihtojärjestelmää, joiden kapasiteetti on yhteensä yli 400 000 kuutiometriä tunnissa. Olemme vastuussa muun muassa laboratorioiden ilmanlaadusta asiakkaan suunnitelmien mukaisesti”, sanoo Caverionin Saksan divisioonajohtaja Werner Kühn.

Caverionin työ valmistuu tammikuussa 2019.

BAM Germany kuuluu Caverionin pääurakoitsijat-asiakassegmenttiin. Lue lisää pääurakoitsijat-asiakassegmentin projekteistamme.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?