27 syys | Aeroventic
4.5
Caverion toteuttaa talotekniikkaa Tyksin uuteen T3-sairaalaan Turussa

caverion.fi

Caverion toteuttaa talotekniikkaprojektin Turun yliopistollisen keskussairaalan (Tyks) uuteen T3-sairaalaan. Urakkaa koskeva sopimus on allekirjoitettu Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kanssa. Sopimuksen arvo on 14,7 miljoonaa euroa.

”Urakka sisältää erikoissairaanhoidon vaativimpien tilojen rakentamista ja sairaanhoitopiirin kannalta on tärkeää löytää rakentamiseen luotettavat yhteistyökumppanit”, sanoo Timo Seppälä, hankejohtaja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä.

Uudisrakennuksen kokonaisala on noin 55 000 neliömetriä. Caverion vastaa rakennuksen lämmitys-, vesi- ja viemäri- sekä ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien asennuksista ja projektin toteutuksesta. Caverionin osalta työt alkavat huhtikuussa 2019. Sairaalan arvioidaan valmistuvan loppukesällä 2021.

”Olemme iloisia, että voimme olla mukana tässä Turun merkittävässä rakennushankkeessa. Koko hankkeen päätavoitteen mukaisesti olemme toteuttamassa terveellisiä, turvallisia ja toimivia tiloja kaikille sairaalan käyttäjille”, sanoo Caverionin Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

 Caverion toteuttaa talotekniikkaa Tyksin uuteen T3-sairaalaan Turussa - 1

Uuteen T3-sairaalaan sijoitetaan Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin lastentautien, naistentautien ja synnytysten, korva-, nenä- ja kurkkusairauksien sekä suu- ja leukasairauksien hoito sekä lääketieteellisten tukipalvelujen toimintoja. Uudisrakennus nousee T-sairaalan yhteyteen junaradan ja Helsinginkadun päälle rakennettavalle betonikannelle.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri kuuluu Caverionin julkisen sektorin asiakassegmenttiin. Lue lisää palveluistamme julkiselle sektorille.

Kuvat: Tyksin T3-projekti / Arkkitehtiryhmä Reino Koivula ja Schauman Arkkitehdit

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?