7 syys 2018 | Aeroventic
5.0
Caverionille talotekniikkaprojekti kahteen ympäristöystävälliseen toimistorakennukseen Norjassa

caverion.no

Caverion ja rakennusliike Veidekke ovat sopineet talotekniikkaprojektista kahteen uuteen ympäristöystävälliseen toimistorakennukseen Oslossa. Caverion toimittaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, jäähdytys- ja sprinklerijärjestelmät. Sopimuksen arvoa ei julkaista.

Projektiin sisältyy kaksi 13-kerroksista rakennusta, joiden pinta-ala on yhteensä 62 000 neliömetriä. Uusi rakennuskompleksi, nimeltään VIA, sisältää valmistuttuaan toimistotiloja, liiketiloja, ravintoloita ja kahviloita. 

VIA on tehokkaan energianhallinnan ja kestävien ratkaisujen malliprojekti, mikä näkyy materiaalivalinnoissa, teknologiassa ja suunnittelussa ja lisäksi katolle asennettavissa aurinkopaneeleissa.  

Rakennuksen suunnittelun perustana on ympäristövaikutusten minimointi ja tehokas maankäyttö tähdäten älykkääseen ja optimaaliseen toimintaan. Hyvä sisäilma saadaan aikaan valoa ja ilmaa hyödyntävällä modernilla teknologialla, joka on älykkäässä vuorovaikutuksessa arkkitehtuuriin. 

“Tällaisessa projektissa on keskeistä läheinen ja hyvä yhteistyö kaikkien osapuolten välillä. Odotamme tiivistä työskentelyä Caverionin kanssa ja upeaa projektia, joka hyödyttää Storebrandia, Aspelin Rammia ja muita rakennusten käyttäjiä”, sanoo Markus Stellander,Veidekken projektipäällikkö.

”Olemme iloisia siitä, että Veidekke, yksi Pohjoismaiden johtavista rakennusliikkeistä, on valinnut meidät tähän projektiin. VIAn kaltaiset älykkäät ja vaativat rakennukset sopivat Caverionille täydellisesti. Toimitamme älykkäitä ratkaisuja, joiden keskipisteessä on moderni ympäristöteknologia. Varmistamme asiakastyytyväisyyden ja projektin onnistumisen hyvällä projektin toteutuksella ja erinomaisella asiakaspalvelulla”, kertoo Caverionin Norjan divisioonajohtaja Knut Gaaserud.  

Caverionin työt alkavat toukokuussa 2019 ja valmistuvat syksyllä 2021. 

Veidekke kuuluu Caverionin pääurakoitsijat-asiakassegmenttiin. Lue lisää projekteistamme pääurakoitsijoille.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?