29 kesä 2018 | Aeroventic
4.0
Climecon: Vent.X-plugin on nyt osa MagiCADia

climecon.fi

Päätelaitteiden suunnittelu helpottuu nyt kertaheitolla, sillä LVI-ammattilaisten keskuudessa järjettömän suuren suosion saavuttanut suunnitteluohjelmien plugin-perheemme kattaa nyt myös Vent.X:n.

Vent.X-ohjelma lisää päätelaitesuunnittelun nopeutta ja laatua, kun mitoitus ja tekninen tarkastelu voidaan tehdä suoraan MagiCADin kautta. Valitut tuotteet siirtyvät napin painalluksella suoraan projektiisi ja työskentely muuttuu helpoksi kuin heinänteko.
 
Halusimme tuoda suunnittelijoille varmuuden päätelaitteen toiminnasta muuttuvine olosuhteineen. Vent.X ohjelmalla jäähdytyksen vaikutus heittokuvioon saadaan tarkasteltua MagiCADin sisällä ja päätelaitteiden mitoitus voidaan tehdä luontevasti lennossa.
 
Uuden Vent.X:n ja MagiCADin yhdistävän pluginimme avulla voit varmistua siitä, että suunnittelemasi päätelaite toimii haastavissakin olosuhteissa.
 
Nopeuta ilmanvaihdon päätelaitteiden suunnittelutyötä ja lataa Vent.X-plugin täältä.
Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?