3 marras 2017 | Aeroventic
Climeconin ilmanvaihtoventtiilit FOR ARCH -messuilla

Climeconin tuloilmaventtiilit edustivat suomalaista muotoilua Tšekin suurimmilla rakennusmessuilla syyskuussa.

Vuosittaisilla FOR ARCH -rakennusmessuilla esiteltiin tänäkin vuonna kansainvälistä osaamista ja innovaatiota rakennusalan useilta eri osa-alueilta. Tapahtumassa nähtiin myös suomalaista tuotantoa ja designia, kun Tšekin ja Slovakian alueen jälleenmyyjämme Evora esitteli osastollaan Climeconin tuotteita.

Evoran messuosastolla nähtiin muun muassa FINORINO ja CLIK tuloilmaventtiilejä. Tuotteemme erottuivatkin tapahtumassa edukseen tyylikkään ja edityksellisen muotoilunsa ansiosta. 

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?