15 marras | Aeroventic
Coolselector®2 v.3.0.0 – tarkat log(p)-h-kaaviot kaikille käytettävissä oleville kylmäaineille

danfoss.fi

Uusi Coolselector®-versio nyt saatavilla. v.3.0.0 sisältää tarkat log(p)-h-kaaviot.

Esittelemme ylpeinä Coolselector®2-version 3.0.0 uuden ominaisuuden: tarkat log(p)-h-kaaviot kaikille käytettävissä oleville kylmäaineille.

Tämä tarkoittaa, että aina kun olet valinnut komponentin Coolselector®2-ohjelman sisältä, saat näkyviin tarkan log(p)-h-kaavion valitsemastasi kylmäaineesta. Jos haluat nähdä kaavion, katso komponenttia valitessasi Coolselector®2-ohjelman osaa "Suorituskykytiedot":

Coolselector®2 v.3.0.0 – tarkat log(p)-h-kaaviot kaikille käytettävissä oleville kylmäaineille - 1

Vaihtoehtoisesti voit katsoa kaikki kullekin kylmäaineelle saatavissa olevat log(p)-h-kaaviot menemällä "Työkalut"-valikkoon ja valitsemalla "Log(p)-h-kaaviot":

Coolselector®2 v.3.0.0 – tarkat log(p)-h-kaaviot kaikille käytettävissä oleville kylmäaineille - 2

 

 

 

 

 

Log(p)-h-kaaviot näyttävät tältä (esim. TE5-55 // R134a):

Coolselector®2 v.3.0.0 – tarkat log(p)-h-kaaviot kaikille käytettävissä oleville kylmäaineille - 3

Kaikki log(p)-h-kaaviot perustuvat ASEREP-kirjastosta (v3.5.0) peräisin oleviin tietoihin. Jos kuitenkin päädyt käyttämään toista kylmäainetta – tai kylmäaineseosta – siis REFPROP-kirjastosta, voit piirtää log(p)-h-kaaviot niillekin muuttamalla kylmäaineen yhtälöitä koskevia valintojasi menemällä valikkoon "Optiot | Asetukset | Muokkaa asetuksia | Kylmäaineen yhtälöt”. Huomaa, että REFPROP-kirjaston käyttö Coolselector®2-ohjelman kanssa edellyttää, että asennettuna on REFPROP 9.0 tai uudempi.

Käyttämällä näytön yläreunan painikkeita log(p)-h-kaaviota katsoessasi voit kopioida tai tulostaa kaavion. Vaihtoehtoisesti voit myös lisätä sen Coolselector®2-raporttiin valitsemalla sen lisäykseksi vakiona tuotettuihin ominaisuuksiin:

Coolselector®2 v.3.0.0 – tarkat log(p)-h-kaaviot kaikille käytettävissä oleville kylmäaineille - 4

Kiertoluku märässä paluuputkessa

Log(p)-h-kaavioiden lisäksi Coolselector®2 v3.0.0 mahdollistaa nyt myös kapasiteetin vaihtelun massavirtaa tai kiertolukuja vaihtelemalla piirrettäessä suorituskäyrää valittavaksi märässä paluuputkessa. Jos märässä paluuputkessa on nousulinja (pystyputki), voit myös piirtää/ilmaista nousulinjan pienimmän suositeltavan massavirran, joka vastaa Kutateladze-numeroa 3.2 (nousuputken takaisinvirtaukselle yleensä käytetty raja):

Coolselector®2 v.3.0.0 – tarkat log(p)-h-kaaviot kaikille käytettävissä oleville kylmäaineille - 5

 

 

 

 

Toivomme, että nautit näistä uusista ominaisuuksista.

Lataa Coolselector®2

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?