17 syys | Aeroventic
5.0
Danfoss esittelee meriteollisuuden cleantech-teknologiaa kuninkaallisen Helsingin-vierailun aikana

danfoss.fi

Tanskan virallinen kauppavaltuuskunta ja Tanskan kruununprinsessa Mary ovat tänään vierailulla Suomessa. Kuninkaallisen vierailun tavoitteena on vahvistaa kauppa- ja vientiteollisuuden siteitä Tanskan ja Suomen välillä mm. meriteollisuudessa. Helsingin pormestari Jan Vapaavuori vastaanotti Tanskan kruununprinsessa Maryn ja Tanskan ympäristö- ja elintarvikeministeri Jakob Ellemann-Jensenin. Danfoss esitteli vierailun aikana meriteollisuuden tarpeisiin kehittämäänsä edistyksellistä hiilidioksidi-, typpioksidi- ja rikkipäästöjä vähentävää cleantech-teknologiaa.

Tanskan ja Suomen välisen kaupan kasvulle on merkittäviä mahdollisuuksia, ei vähiten meri- ja laiva- teollisuudessa. Vesiteitse tapahtuvat kuljetukset ovat kasvussa, ja erikoisteknologian käyttö hiilidioksidi-, typpioksidi- ja rikkipäästöjen vähentämiseksi on ehdottoman tärkeää. Danfossin tuotevalikoimassa on päästöjen vähentämistä ja parempaa tehokkuutta tukevaa teknologiaa, jota yhtiö esitteli tänään kauppavaltuuskunnalle. 

Tanskan ympäristö- ja elintarvikeministeri Jakob Ellemann-Jensen, sanoi: 

"Olen ylpeä siitä, että tanskalaiset yritykset ovat huipputasolla cleantech-teknologian tuotannossa. Danfoss on tästä loistoesimerkki. Tanska ja muut Pohjoismaat ovat esimerkkinä muulle maailmalle ilmastonmuutoksen haasteisiin vastaavan uuden teknologian kehittämisessä. Emme missään tapauksessa saa hukata tätä teknologista etulyöntiasemaamme – olen siksi erittäin tyytyväinen, että Helsingin-tapaaminen antoi mahdollisuuden esitellä Danfossin teknologian tuomia mahdollisuuksia merenkulun aiheuttaman päästöjen vähentämisessä." 

Danfossin meriteollisuuteen suunnattuja ratkaisuja ovat taajuusmuuttajat ja sähkömoottorit, jotka ovat avainasemassa hybriditeknologian ja sähköistämisen alueilla – ja jotka siten vähentävät hiilidioksidi-, typpioksidi- ja rikkipäästöjä. Monet alustyypit, pienistä lautoista suuriin laivoihin, pystyvät hyödyntämään hybriditeknologiaa tehokkaamman ja puhtaamman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Edut ovat selkeät: vähemmän päästöjä, pienemmät käyttökustannukset pienentyneen polttoaineen kulutuksen ansiosta, vähemmän dieselmoottoreiden kunnossapitokuluja, parempi turvallisuus ja vähemmän melua.

Tuuli Sarvilinna, Danfoss Vice President:

"Me Danfossissa tuotamme ratkaisuja päästöjä vähentävään hybriditeknologiaan ja täyssähköistykseen. Tuotteitamme käytetään kaikissa alustyypeissä: kauppalaivoissa, risteily-, rahti- ja konttialuksissa. Teknologiamme mahdollistaa korkean turvallisuustason laivalla ja minimoi maaperän ja vesistöjen saastumisen. Pohjoismaissa on jo otettu ensimmäiset askeleet kohti puhtaampien polttoaineiden, kuten nesteytetyn maakaasun (LNG), käyttöä. Seuraava askel suuntautuu täysin sähköistettyjen alusten tuotantoon. Tämä on mahdollista investoimalla hybridijärjestelmiin, lisäämällä käytettävien polttoaineiden monikäyttöisyyttä ja minimoimalla ympäristövaikutuksia." 

Merenkulussa käytettävän hybriditeknologian ja sähköistämisen lisäksi Danfoss toimittaa satama-alueiden saastuttamista vähentäviä ratkaisuja. 

Tuuli Sarvilinna, Danfoss Vice President:

"Alukset kuluttavat satamassa paljon dieselpolttoainetta ja aiheuttavat suuria hiilidioksidi-, typpioksidi- ja rikkipäästöjä. Jos laivojen generaattorit sammutetaan, dieseliä säästyy, ilma on puhtaampaa ja melutaso pienenee. Maasähkön tehonsyöttöjärjestelmät ovat kiinnostavia vaihtoehtoja dieselgeneraattoreille ja ne ehkäisevät satamien saastumista."

Danfossin valikoimaan sisältyy maasähkön tehonsyöttöjärjestelmien tarvitsemat taajuusmuuttajat.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?