13 joulu 2017 | Aeroventic
4.5
Danfoss juhlii miljoonaa myytyä 1,5 kuutiotuuman ELIMINATOR®-suodatinkuivainta

Olemme myyneet miljoona 1,5 kuutiotuuman suodatinkuivainta. Tämä tärkeä virstanpylväs kertoo, että kyseessä on asiakkaittemme mielestä kannattava ja hyödyllinen tuote, jota käytetään monenlaisissa käyttökohteissa.

- 14. MARRASKUUTA 2017 TEKIJÄ DANFOSS COOLING

Danfoss viettää tänään suurta juhlapäivää. Olemme myyneet miljoona 1,5 kuutiotuuman suodatinkuivainta. Valmistamme monenlaisia tuotteita erilaisiin käyttökohteisiin, mutta miljoonan tuotteen rajan ylittäminen näin nopeasti on aina erityinen ilonaihe. Tässä mallissa on uusi, aiempaa kompaktimpi rakenne, mutta sen käyttövarmuus on samaa tuttua Danfoss-laatua kuin muissakin suodatinkuivaimissamme. 1,5 kuutiotuuman suodatinkuivaimen erinomainen adsorptioarvo parantaa kylmäjärjestelmäsi luotettavuutta ja takaa koko järjestelmän puhtauden.

Danfoss aloitti suodatinkuivainten tuotannon vuonna 1938. Tarjontamme on kasvanut vuosien mittaan vakaasti, sillä uusiin sovelluksiin on tarvittu kattavampaa mallivalikoimaa. Tällä hetkellä Danfoss valmistaa suodatinkuivaimista 12 erilaista versiota, joita on vuosien varrella myyty 37 miljoonaa kappaletta. Kehitimme 1,5 kuutiotuuman suodatinkuivaimen alkuperäisestä mallista sillä periaatteella, että uutuustuote sopisi pienempään tilaan. Näin se soveltuisi useampiin käyttökohteisiin, kuten ruokapalveluihin ja kevyisiin kaupallisiin kylmän sovelluksiin. Pienemmän koon suodattimeen riittää pienempi kylmäainetäytös, joten tuote noudattaa esimerkiksi helposti syttyvien kylmäaineiden 150 gramman täyttörajaa.

1,5 kuutiotuuman suodatinkuivain soveltuu etenkin yksittäisiin laitteisiin, kuten ruokapalvelujen lasikaappeihin. Sen voi integroida myös moniin muihin järjestelmiin, kuten kaupallisiin kylmäjärjestelmiin ja pakastimiin, jäätelöaltaisiin, jääkoneisiin, maitokaappeihin ja myyntiautomaatteihin. Kaikissa edellä mainituissa järjestelmissä 1,5 kuutiotuuman suodatinkuivaimen voi yhdistää muihin Danfoss-komponentteihin, kuten magneettiventtiileihin, sähköisiin säätimiin, paineantureihin ja lämmönvaihtimiin parantamaan järjestelmän suorituskykyä ja luotettavuutta.

1,5 kuutiotuuman suodatinkuivain on yhteensopiva useiden eri kylmäaineiden kanssa, mukaan lukien luonnolliset kylmäaineet, kuten alikriittinen CO2 ja hiilivedyt. Uuden suodatinkuivaimen voi jälkiasentaa vanhaan järjestelmään, ja sillä takaat järjestelmäsi täyttävän tulevat matalamman GWP-arvon kylmäaineita koskevat vaatimukset.

Danfossin kaupallisia kylmäjärjestelmiä edustava markkinointijohtaja Christopher Nitz toteaa näin miljoonamyynnin saavuttamisesta:

”Tämän virstanpylvään saavuttaminen on meille suuri merkkipäivä. Miljoonan myydyn tuotteen rajan ylittäminen kertoo meille sen, että asiakkaat ovat tyytyväisiä 1,5 kuutiotuuman suodatinkuivaimiimme. Tiimimme jokainen jäsen on tehnyt saavutuksen eteen kovasti töitä, ja siksi juhlistamme tätä saavutusta iloisin mielin. Samalla katsomme jo tulevaan. Haluamme saavuttaa seuraavan tavoitteemme.”

Lue lisää siitä, mikä teki 1,5 kuutiotuuman ELIMINATOR®-suodatinkuivaimesta suositun sekä tutustu lähemmin sen teknisiin ominaisuuksiin Sosiaalinen media Danfoss Cool on virallinen sosiaalisen median kanavamme. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä LinkedInissä Seuraa meitä Google+:ssa Tilaa YouTube-kanavamme Coolselector®2 - Selkeä ohjelma kylmäkomponenttien valintaan Coolselector®2 on markkinoiden selkein ammattilaisille suunnattu työkalu, jolla kaikkien kaupallisten kylmäjärjestelmien ja teollisen kylmän projektien suunnittelu käy kädenkäänteessä. Ainutlaatuinen työkalu yksinkertaistaa hankalatkin projektit. Ohjelmisto on aina käytettävissä, sillä se toimii sekä online että offline. Hae Coolselector®2 Haluatko tietää lisää? Kiinnostaako asia sinua ja haluat tietää aiheesta lisää? Lähetä meille sähköpostia ja otamme sinuun yhteyttä. Ota yhteyttä Danfoss kylmäryhmään

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?