8 syys 2017 | Aeroventic
5.0
Danfoss Refrigerant Week 2017: Merkitse päivät kalenteriin!

18-22 syyskuuta, tehdään siirtymästä uusiin kylmäaineisiin helppoa

- 28. HEINÄKUUTA 2017 TEKIJÄ DANFOSS COOLING

Kylmäaineen vajeet, markkinoille tulevat uudet kylmäaineet, hinnankorotukset, GWP-arvojen mukainen verotus sekä muuttuvat säännökset hankaloittavat kylmäalan tulevaisuuden suunnittelua. Alan asiantuntijoiden ja päättäjien työ ei ole tämän suhteen aivan helppoa. Danfoss haluaa tukea kylmäalan osaajien työtä. Järjestämme kylmäaineisiin keskittyvän Refrigerant Week -teemaviikon 18.–22. syyskuuta 2017, maanantaista perjantaihin. Teemaviikon aikana keskitymme kylmäaineisiin koulutusten ja käytännön esimerkkien avulla.

Koko viikko on omistettu hienoille tapahtumille, koulutuksille ja muulle toiminnalle

Kylmäaineiden Refrigerant Week -teemaviikolla tapahtuu viiden päivän ajan. Haluamme perehdyttää LVIK-alan asiantuntijat ja päättäjät kylmäaineita koskevien muutosten tuomiin kansainvälisiin ja paikallisiin vaikutuksiin.

 

Merkitse päivät kalenteriin ja ilmoittaudu webinaareihin!

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?