17 syys | Aeroventic
ETS Control sai FinnBuild HighLight-kunniamaininnan

etsnord.fi

ETS Control -palopeltien ohjaus- ja valvontajärjestelmä on saanut FinnBuild HighLight-kunniamaininnan.

ETS Control -palopeltien ohjaus- ja valvontajärjestelmä on saanut FinnBuild HighLight-kunniamaininnan.

ETS Control on markkinoiden ensimmäinen, erityisesti palopeltien ohjaukseen ja valvontaan kehitetty järjestelmä, joka soveltuu niin moottoroitujen palopeltien ohjaukseen ja valvontaan kuin mekaanisten palopeltien toiminnan valvontaan ja erityisesti niiden testauksen valvontaan.

ETS Control järjestelmä valvoo myös mekaanisten palopeltien testausta. Jos peltiä ei testata säännöllisin väliajoin (2 kertaa vuodessa), järjestelmä generoi hälytyksen. Palopeltien testaamattomuudesta voidaan generoida myös hälytys, jos niitä ei testata säännöllisesti.

FinnBuild Highlightsista:
kilpailu esittelee FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut. Kisaan ilmoittautui lähes 70 yritystä, joiden tuotteista ja palveluista tuomaristo valitsi 11 ehdokasta, jotka saavat Highlights-kunniamaininnan. Tuomariston valitsemat tuotteet esitellään tapahtumassa yritysten omilla osastoilla. Kilpailun ajankohtaisin tuote eli ”Highlightsien Highlight” julkistetaan messuilla 11.10., ja se palkitaan 3 000 euron Messusäätiöpalkinnolla.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?