8 elo | Aeroventic
ETS NORD ostaa Recairin ilmanvaihtokoneiden liiketoiminnan

etsnord.fi

ETS NORD on hankkinut omistukseensa Recair Oy:n ilmanvaihtokoneiden (AHU) liiketoiminnan 1.8.2018. ETS NORD ja Recair Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta.

Vantaan Itä-Hakkilassa sijaitsevan Recair Oy:n n.45 ilmanvaihtoalan ammattilaista, tuotanto-organisaatio sekä RECAIR-tuotemerkki siirtyvät ETS NORD:n operatiiviseen ohjaukseen.

Liiketoimintakaupan yhteydessä ETS NORDin henkilökuntamäärä nousee n. 90:een Suomessa.Koko ETS NORD-konsernin henkilökuntamäärä on 320.

Recair Oy:n toiminta on alkanut jo 25 vuotta sitten ja ETS NORD täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Molempien yritysten osaaminen ja pitkän kokemuksen yhdistäminen mahdollistaa asiakkaille laadukkaan palvelun laajalla tuotevalikoimalla.

Lisätietoja asiasta antavat:

Jari Lehtonen
Myyntijohtaja
p. 040 5042 709
jari.lehtonen@etsnord.fi

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?