8 elo 2017 | Aeroventic
4.7
Fläkt Woods - LEHDISTÖTIEDOTE - Iloxair Oy:ssä käynnistetään yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut

Ilmastoinnin tuotteita valmistava Iloxair Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut.

FläktGroupin tavoitteena on vahvistaa konsernin kilpailukykyä hyödyntäen tuotantokoneistoaan mahdollisimman tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Tuotantotoimintojen keskittämisellä pystytään kehittämään tuottavuutta, kohdentamaan investointeja ja keskittämään osaamista.

FläktGroupilla on ilmankäsittelykoneita valmistava tehdas Ruotsin Jönköpingissä, jonne Iloxairin tuotteiden valmistus suunnitellaan siirrettäväksi.

Iloxairin tuotteiden myynti säilyy jatkossa Suomessa, jossa sitä kehitetään edelleen.

Toteutuessaan järjestelyt ajoittuvat loppuvuoden 2017 ja alkuvuoden 2018 väliselle ajalle.
Tuotannon siirtämisen Ruotsiin arvioidaan johtavan enimmillään 21 työpaikan vähenemiseen Suomessa.


Iloxair Oy on yksi Suomen johtavia asuntoilmanvaihdon toimittajia. Yrityksen palveluksessa on noin 25 henkilöä ja liikevaihto on n. 10 milj. euroa. Iloxair Oy valmistaa asuntoilmanvaihdon ilmastointikoneita ja liesikupuja Raisiossa. Iloxair Oy kuuluu kansainväliseen Fläkt Groupiin, joka toimii yli 65 maassa ja työllistää 3800 ihmistä.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?