11 syys 2017 | Aeroventic
4.7
Fläkt Woods on mukana Ahlsell Expo 2017-tapahtumassa

Osallistumme Ahlsell Expo 2017 -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa 26.–27.9.2017. Tapahtuma esittelee teknisen alan ammattilaiselle Ahlsellin monipuolista tuotevalikoimaa.

Tule tapaamaan meitä osastolle 3E45!

Esittelemme tapahtumassa:

 • Ilox 89PLUS -ilmanvaihtokone
 • Uusi ETPR-palopelti
 • Ensiesittelyssä uudistunut STEC-huippuimuri


Tervetuloa Ahlsell Expoon 26.-27.9!

Ahlsell järjestää Helsingissä uudenlaisen Ahlsell Expo -näyttelytapahtuman yhteistyössä Messukeskuksen kanssa. Tapahtuma esittelee teknisen alan ammattilaiselle Ahlsellin monipuolista tuotevalikoimaa.
Ammattilaispäivä sisältää kaiken mitä tarvitset

Tapahtumassa Ahlsellin asiakkaat voivat luoda kontakteja, tehdä kauppaa ja saada koulutusta. Molempina päivinä on tiedossa mielenkiintoista ohjelmaa. Näytteilleasettajia on ilmoittautunut noin 120. Edustajia löytyy kaikilta tuotealueilta: lämpö, vesi, ilma, sähkö, suojaimet, vaatetus ja kylmä.

Käytä hyväksesi loistava mahdollisuus tutustua valikoimiin. Kuulet ja näet uusimmat ideat ja tuotteet suoraan toimittajien esittelemänä.
Monta huipputapahtumaa yhdellä vierailulla

Ahlsell Expo järjestetään samaan aikaan Kiinteistö, FinnSec, AudioVisual Expo ja Cyber Security Nordic -messujen kanssa. Ahlsell Expo on avoinna kaikille näissä tapahtumissa vieraileville alan ammattilaisille. Kahden päivän aikana Messukeskukseen odotetaan noin 15 000 kävijää.

Rekisteröidy tapahtumaan

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?