22 kesä 2017 | Aeroventic
4.5

Laatuinsinööri Fläkt Woods Oy on johtava ilmankäsittelyalan asiantuntija ja uusien sovellusten kehittäjä. Liikevaihtomme on yli 100 milj. euroa ja henkilöstömme on noin 400 Suomessa. Valmistamme ilmastointipuhaltimia ja ilmastointikanavia Turussa sekä ilmastoinnin päätelaitteita Akaassa. Yhtiöllä on myyntikonttori Turun ja Akaan lisäksi Espoossa, Kuopiossa, Oulussa, Raisiossa ja Vaasassa. Fläkt Woods omistaa Raisiossa pientalon ilmanvaihtokoneita ja liesikupuja valmistavan Iloxair Oy:n. Kuulumme yli 65 maassa toimivaan ja 3800 henkilöä työllistävään kansainväliseen Fläkt Groupiin.

Etsimme
LAATUINSINÖÖRIÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

Laatuinsinöörinä päätehtäväsi on pienentää sisäisiä ja ulkoisia laatukustannuksia kehittämällä Iloxairin tuotteiden ja palvelun laatua. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon, jälkimarkkinoinnin, tuotekehityksen ja myynnin sekä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa.

Laatuinsinöörin tehtävässä kehität organisaatiomme laatutietoisuutta. Kehität toimintamme laaduntuottokykyä ja sen varmistamista sekä tuotteidemme jäljitettävyyttä. Tuet tuotantoa laatuongelmien juurisyiden analysoinnissa, suunnittelet ja ohjaat korjaavia ja ehkäiseviä toimenpiteitä ja auditoit niiden toteutumista. Käsittelet asiakasreklamaatioita. Työskentelet yhdessä hankinnan ja toimittajien kanssa toimittajalaadun parantamiseksi. Tehtäviisi kuuluu myös laatu- ja ympäristöjärjestelmämme kehittäminen.

Toimit järjestelmällisesti ja pystyt hallinnoimaan useita projekteja samanaikaisesti. Sinulla on kokemusta laadunvalvonnan menetelmistä sekä jatkuvan parantamisen laatutyökaluista. Olet tarkka ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Saat asiat tapahtumaan. Osaat tehdä selkeitä ohjeita ja raportteja sekä suomeksi että englanniksi. Ymmärrät laatukustannusten rakenteen. Sinulla on käytännön kokemusta toimintajärjestelmistä (ISO 9001, ISO 14001).

Sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto tekniseltä alalta sekä käytännön kokemusta laadun kehittämisestä tuotantoympäristössä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Aikaisempi kokemus tuotekehityksen kanssa toimimisesta on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä osana tavoitteellista ja eteenpäin pyrkivää tuotantotiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Tommi Soininen puh. +358 408683232 tiistaina 20.6. klo 13–14 ja tiistaina 27.6. klo 12–13.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomake 14.7.2017 mennessä.

Sijainti: Raisio tai Turku
Sopimustyyppi: Määräaikainen elokuuhun 2018 saakka

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?