22 tammi 2018 | Aeroventic
4.0
Fläkt Woodsin tuotetietomallit MagiCloudissa

Tuotetietomallit Fläkt Woodsin tuotteista ovat maksuttomasti ladattavissa DXF-tiedostoina MagiCloud-tietomallikirjastosta. Malleja voi käyttää apuna suunnitteluprojekteissa.

» Fläkt Woodsin tuotteet MagiCloudissa

Verkkopohjainen MagiCloud-tietomallikirjasto tarjoaa LVIS-suunnittelijoille maksuttoman pääsyn maailman suurimpaan BIM-objektien tietokantaan, jossa tuoteobjektit ovat laitevalmistajien tarkastamia. MagiCloud tarjoaa BIM-objekteja Revit-, AutoCAD- ja MagiCAD-ohjelmistoille ja on ensimmäinen BIM-tietokanta, joka mahdollistaa ilmastointituotteiden hakemisen järjestelmäkäyrän mukaisen toimintapisteen sekä äänenvaimennuksen perusteella.

MagiCloudia kehittää suomalainen talotekniikka-alan ohjelmistotoimittaja Progman. Vuonna 2016 lanseerattu MagiCloud on nopeasti ottanut paikkansa kansainvälisesti LVIS-alan johtavana tietomallikirjastona ja tietomallikirjasto saavuttikin vuoden 2017 lokakuussa 150 000 käyttäjän merkkipaalun. MagiCloud sisältää yli 1 000 000 tuotekohtaista BIM-objektia talotekniikka-alan suunnitteluun 250 kansainväliseltä laitevalmistajalta.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?