12 kesä 2018 | Aeroventic
4.3
FLÄKTGROUP FINLAND OY PYRKII PARANTAMAAN MARINE-TUOTTEIDEN KANNATTAVUUTTA

flaktwoods.fi

FläktGroupin tavoitteena on vahvistaa konsernin kilpailukykyä hyödyntäen tuotantokoneistoaan mahdollisimman tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Kiristynyt hintakilpailu ja muutokset asiakasportfoliossa ovat vaikuttamassa epäsuotuisasti FläktGroup Finland Oy:n laivateollisuudelle toimittamien kanavatuotteiden, ns. Marine-tuotteiden, kannattavuuteen.

FläktGroup Finland Oy:n kanavatehtaan Marine-tuotannossa ja logistiikkakeskuksessa työskenteleviä työntekijöitä ja työnjohtoa koskevat yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen tuloksena yhtiö on päättänyt siirtää Marine-tuotteiden valmistuksen lähemmäksi pääasiakkuuksiaan, FläktGroupin Puolan-tehtaalle Varsovaan.

Järjestelyn seurauksena FläktGroupin Suomen Marine-tuotannosta vähenee enintään 20 työpaikkaa. FläktGroup pyrkii tarjoamaan työpaikan muissa yksikköissään mahdollisimman monelle. Järjestelyt ulottuvat vuoden 2018 loppuun.

Turku, 8.6.2018

Rainer Knuts
toimitusjohtaja
FläktGroup Finland Oy

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?