5 loka | Aeroventic
5.0
Flaktgroup: FINNBUILD 10.–12.10.2018

flaktgroup.com

Olemme mukana Kansainvälisillä rakennus- ja talotekniikkamessuilla Helsingissä.

Messujen perimmäinen tarkoitus on aina ollut esitellä uutuuksia – ja tällä kerralla voimme taata, että esittelemme todella suuren kattauksen ilmankäsittelyalan uusia kärkituotteita. Lisäksi moni tuttu tuote on uudistunut ja kehittynyt ominaisuuksiltaan.

Osastollamme 6b80 voit tutustua virtuaalisesti asuntoilmanvaihdon kokonaisratkaisuihin sekä mm. seuraaviin uusiin ja uudistuneisiin tuotteisiin:

 • Optivent® Ultra -virtaussäädin, tarpeenmukaisen ilmanvaihdon edelläkävijä, messujen Highlight-kilpailutuote.
 • LUMI ja LUMO, edistyksellistä tekniikkaa edustavat uudet designventtiilit, joiden ulkoasua voi muunnella helposti.
 • FICO-2-ohjausjärjestelmä, uutuus paloturvallisuuteen. 
 • JMv Aerofoil, täysin uusittu savunpoistopuhallin. 
 • CentriFlow 3D® sekavirtauspuhallin, ylivertaista suorituskykyä ilmankäsittelykoneessa.

Lisäksi olemme tänä syksynä lanseeranneet FläktGroupin elinkaaripalvelut, joihin voit myös tutustua messuilla. Elinkaaripalveluauto tervehtii sinua heti Messukeskuksen edessä.

FläktGroup Finland Oy:n toimitusjohtaja Rainer Knuts on lausunut julki tavoitteemme, jonka takana me kaikki seisomme: Meillä on vahva tahtotila olla ilmanvaihdon ylivertainen osaaja ja tiennäyttäjä Suomessa. Meillä on myös resurssit ja taito toteuttaa tavoitteemme. Intensiivisen tuotekehitys-, tutkimus- ja testaustoiminnan tuloksena voimme tarjota asiakkaillemme, siis sinulle, parhaat ilmankäsittelyalan ratkaisut.

Vuosittain toimittamiemme ilmankäsittelykoneiden ilmamäärä vastaa puolen miljoonan suomalaisen korkealaatuisen sisäilman tarvetta – ja me kaikki olemme sitä jossain elämämme vaiheessa hengittäneet. Toimitamme miljoona metriä ilmastointikanavaa vuosittain, tehtaaltamme valmistuu uusi puhallin joka viides minuutti ja valmistamme päivittäin yli 10 000 ilmastoinnin päätelaitetta.

Hyvän sisäilman aikakausi on täällä! Teemme maailman parasta sisäilmaa. Tervetuloa osastollemme 6b80.

PS Osastollamme voit myös koetella voimiasi.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?