19 tammi 2018 | Aeroventic
4.0
Hydrox™-tuoteperhe laajenee pienille venttiileille sopivalla toimilaitteella

Vexve

Vexven hydraulisen ohjauksen ratkaisuihin kuuluva Hydrox-toimilaiteperhe laajeni vuoden alussa uudella pienille läppäventtiileille ja keskikokoisille palloventtiileille sopivalla Hydrox 2 -toimilaitteella.

Vexve lanseerasi Hydrox-toimilaitteen alun perin vuonna 2014 lanseerattu suurella menestyksellä. Vexven hydraulinen toimilaite soveltuu erityisesti venttiilien ohjaukseen maanalaisissa kaukoenergiaverkostoissa, joissa olosuhteet ovat haastavat. Viimeisen neljän vuoden aikana Hydrox on kerännyt runsaasti positiivisia käyttökokemuksia niin pohjoisilta (Växjö, Ruotsi) kuin eteläisiltä (Lusail, Qatar) leveyspiireiltä.

Tämän vuoden alussa toimilaitetuoteperhe laajeni Hydrox 2 -toimilaitteella. Hydrox 2 -toimilaitteessa on sama luotettava rakenne kuin tuoteperheen muissa toimilaitteissa, mutta se on suunnattu pienille läppäventtiileille ja keskikokoisille palloventtiileille.

"Halusimme tarjota asiakkaillemme sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun pienemmille venttiileille. Hydrox 2 ei ole ainoastaan kevyempi, vaan se on myös vääntömomentiltaan sopivampi DN 300–350 läppäventtiileille ja DN 125–250 palloventtiileille", kertoo Vexven tuoteryhmävastaava Riina Lahti.

Hydrox 2 on tilattavissa 1.1.2018 alkaen.

Hydrox™-tuoteperhe laajenee pienille venttiileille sopivalla toimilaitteella - 1

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?