30 maalis 2018 | Aeroventic
4.5
Jeven Greenerissä ja Pandatalossa

jeven.fi

MAUKKAITA ELÄMYKSIÄ PUUTARHOJEN ÄÄRELLÄ

Haluamme Jevenillä joka päivä löytää ratkaisuja ammattikeittiöiden henkilökunnan työolosuhteiden parantamiseksi. Teemme turvallista ja miellyttävää sisäilmastoa ruoanlaiton ammattilaisille. Siksi on aina palkitsevaa kuulla onnistuneista projekteista läheltä ja kaukaa.

Mikkeliläinen Ravintola Greeneri on esimerkki hyvin toimivasta työilmastosta tästä ihan läheltä. Greenerin keittiövastaava Jonna Jokinen kehuu työolosuhteitaan:

”Todella hyvä, että käryt lähtevät heti, ja huuvat on tosi helppo puhdistaa.”

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?