21 touko 2018 | Aeroventic
5.0
Jeven: PANOSTA TURVALLISUUTEEN

jeven.fi

Ansul R-102 -palosammutusjärjestelmä saatavissa kaikkiin Jevenin huuvaratkaisuihin.

Kampin ravintolamaailmassa henkilöstön työympäristö on turvattu Ansul R-102 -sammutusjärjestelmällä. Kuvan Bastardo on yksi niistä yhdeksästä ravintolasta, joissa Ansul R-102 -palosammutusjärjestelmä on asennettu Jevenin huuvaan.

Jeven: PANOSTA TURVALLISUUTEEN - 1

Ansul R-102 -järjestelmä on mitoitettu erityisesti keittiöympäristöön soveltuvaksi. Se on käytössä useiden kauppakeskusten, hotellien, viihdekeskusten ja isojen liikekiinteistöjen keittiöissä eli paikoissa, joissa käy päivittäin paljon ihmisiä.

Ansul R-102 on saatavissa kaikkiin Jevenin huuvaratkaisuihin.

Lue lisää ja katso YTM-Industrialin video Kampin kauppakeskuksen Ansul R-102-järjestelmästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

JEVEN KORTTELISSA

Tutustu Kampin Kortteli-ravintolamaailman ravintoloihin, joissa turvallisesta ilmanvaihdosta huolehtivat Jevenin Turbo-huuvat ja Ansul R-102 -palosammutusjärjestelmät.

Jeven: PANOSTA TURVALLISUUTEEN - 2

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?