27 loka 2017 | Aeroventic
4.5
Kohti ylivertaista palvelua - Koja

Tarjotakseen asiakkaille ylivertaista palvelua ja lunastaakseen lupauksensa, Koja perusti keväällä sivutoimipisteen Ruotsiin. Paikalliset asiantuntijat takaavat ammattitaitoisen ja asiantuntevan palvelun lähellä asiakasta, hyvällä paikallistuntemuksella. Ennen kaikkea reagointi asiakkaiden tarpeisiin onnistuu entistä nopeammin.

Myynnin lisäksi palvelua on laajennettu Ruotsissa kuluneen syksyn aikana kattamaan myös puhaltimien elinkaaritoiminnot. Service-toimintoja ohjaamaan on nimitetty projekti- ja työmaapäällikkö Anders Rylander, joka on jo kokenut tekijä teollisuuspuhaltimien parissa Ruotsissa.

– On todella innostavaa päästä mukaan Kojan puhallinliiketoiminnan kansainvälistyvään joukkoon!

Koja tarjoaa parasta ennakoivaa kunnossapitoa sisältäen huollot, kuntokartoitukset ja varaosat sekä kattavat puhaltimien modernisaatiot. Laadukkailla palveluilla varmistetaan puhaltimien häiriötön toiminta, käyttöiän pidentäminen ja energiatehokkuuden parantaminen.

Ruotsin paikallista myyntivoimaa edustaa myyntipäällikkö Mikael Petersson, joka on toiminut Växjön toimipisteessä keväästä 2017 alkaen. Mikael vastaa asiantuntemuksella ja pitkällä puhallinkokemuksellaan niin Skandinavian alueen myynnistä kuin kansainvälisestä uusasiakashankinnasta.

Mikä on aeroventic?
 • Mikä on aeroventic?

  Aeroventic on HVACR-alan kansainvälinen erikoisratkaisu. Se on suunniteltu luomaan sekä valmistajille että jakelijoille madollisuuden esitellä liiketoimintansa ja tuotteidensa arvon kaikkialla maailmassa. Yksi järjestelmä, joka mahdollistaa maailmanlaajuisten ulottuvuuden.

 • Yrityksen käyntikortti

  Kasvata yrityksesi arvoa esittelemällä kilpailuetusi.

  Aseta käytettäväksi tuoteluettelot, valintaohjelmat ja liiketoimintasi avaintiedot.

 • Tuotteiden virtuaaliesittely

  Se on erinomainen paikka kaikkien tuotteiden esittelyyn ilman vaivannäköä. Jokainen tuote varustettu valinnalla ”Lisää kyselyyn” asiakkaiden toiminnan helpottamiseksi. Asiakas lähettää kyselyn suoraan Sinulle.

 • Ajankohtaista, Tietokanava

  Aeroventic on periaatteessa vastine offline-markkinoille, jossa esittelet yrityksesi ja tuotteesi, jakelet luettelot, solmit kontakteja ja pidät huolta yrityksesi näkyvyydestä alalla.

Mitä hyötyä saat meiltä?
Kumppanit
Mitä hyötyä saat meiltä?